Home algemeen nieuws Zuiderduin Masters 2010 “Nog 1 dag te gaan”

Zuiderduin Masters 2010 “Nog 1 dag te gaan”

ZuiderduinMasters2010WekomenErAan

Nog 1 dag en dan gaan we beginnen met Zuiderduin Masters 2010. In de volksmond ook wel het gezelligste TV toernooi ter wereld genoemd. In totaal zullen er 12 Nederlanders in aktie komen en wij spraken er een aantal kort over de voorbereiding en hoe ze uitkijken naar Zuiderduin Masters 2010.

Als eerste spraken we Jimmy Hendriks. Hij heeft zich relaxed voorbereidt en heeft niet meer dan normaal getraind. Wel gaat hij vanavond waarschijnlijk nog trainen met Robbie Green en Darryl Fitton.

Jan Dekker heeft ook niks speciaals gedaan, wel kijkt hij heel erg uit naar Zuiderduin Masters 2010. Hij mag het op vrijdagavond opnemen tegen landgenoot Wesley Harms. Jan heeft geen spectaculaire voorbereiding gehad wist hij ons te melden. “De vaste trainingen met de jongens van Cafe Takema, that’s it”.

Sharon Prins mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Engelse Deta Hedman. Voor Sharon geldt dat ze vooral wil gaan genieten en uiteraard heel erg goed haar best zal gaan doen. Ze sloot af met de woorden “Ik heb er zin in!”

Zelf overvielen wij Willy van de Wiel met de volgende woorden. “Willy van de Wiel is een gevaarlijke outsider voor de Zuiderduin Masters 2010. Hij lijkt in de juiste vorm om het ver te schoppen aankomend weekend”. Willy gaf ons de volgende uitleg. “Alles kan. Je moet van de 24 topspelers 5 partijen winnen. Dat is al een moeilijke opgave. Maar als je een goed weekend hebt dan kan dat zeker. We zullen zien!”

Jeffrey de Zwaan is een echt trainingsbeest en heeft de laatste weken ook lekker veel door gegooid. Jeffrey traint vooral veel thuis. Daar voelt hij zich lekker bij en dus is hij daar niet van afgestapt.

Ricky de Vos vertelde ons het volgende. “Ik train nu wel veel in vergelijking tot de Winmau en dit is iets wat alleen maar mooi is om in je ervaring-tas te stoppen. Ricky voegde er  ook nog aan toe dat hij veel alleen heeft getraind omdat hij ook druk is met zijn baantje bij de supermarkt en dus komt het voor hem gewoon beter uit om thuis in zijn eentje te trainen. Blij is hij ook want hij heeft ook nog een sponsor gevonden voor de Zuiderduin Masters, namelijk Eetcafe The Switch uit Scheveningen.

Vanaf vrijdag 16:00 uur zal Dartfreakz live aanwezig zijn in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. We brengen o.a. korte video fragmenten, foto’s, twitter, Goedavond vanuit Egmond aan Zee en natuurlijk wedstrijdverslagen.

Ben jij dus niet in staat om de Zuiderduin Masters te bezoeken, stem dan dit weekend af op Dartfreakz.nl