Home Nederland Hoofdnieuws 10e ronde HWDO Eredivisie: Kraker tussen Kaale Bull 2 en Bulltie

10e ronde HWDO Eredivisie: Kraker tussen Kaale Bull 2 en Bulltie

Marco_Meijer_Lakeside

Match of the Week

Kaale Bull 2 – Bulltie = 6-3

Als er dan toch één team is dat punten kan pakken tegen de koploper, dan is dat wel Bulltie uit Oud-Beijerland. Toch moet er gezegd worden, dat ook zij niks konden doen tegen het Puttershoekse geweld aan het bord. Michel van Roon wist maar liefst vijf maal de maximale score te gooien en wist ook weer de nodige punten te pakken voor het kampioensteam. Bulltie-speler Arjan Brussaard was de enige die zijn single wist te winnen ten koste van Remon Kranendonk.

De andere twee punten werden gehaald door een koppel en de bierronde te winnen. Kaale Bull 2 laat dus weinig punten liggen en blijft op koers om het kampioenschap in no time binnen te halen. Er waren deze avond ook maximale scores voor Arjan Brussaard, Arjan van Verk en Marcel van Verk.

Other Matches

Wunderbar Dry – A Kind of Magic = 2-7

Een makkelijke overwinning voor A Kind of Magic, aangezien Wunderbar Dry niet al te sterk speelde deze thuiswedstrijd. Patrick v.d. Boogaard zorgt er nog altijd voor dat hij een 100% singlepercentage heeft, maar men is toch benieuwd of hier nog verandering in komt dit seizoen. Pascal Buitendijk speelt dit seizoen ook een verrassend solide seizoen.

Dijkers Drink Team – De Stamgasten = 7-2

Het zit ook niet mee voor de Stamgasten uit Oud-Beijerland, ook nu werden er slecht twee punten binnengehaald. Kwaliteit genoeg in het team, maar de gezelligheid staat duidelijk boven de prestaties van dit team. Er waren deze avond 180 scores voor Michel Legierse en Ben Naaktgeboren en er was een nette 130 finish voor Rogér Ligthart.

Kip & het Gevolg – De Dijkers = 3-6

De Dijkers gaan duidelijk de strijd aan met A Kind of Magic voor de tweede plaats. De Dijkers wisten ook deze wedstrijd weer de punten te pakken in de koppels, alle koppels werden gewonnen, zo ook twee singlepartijen. Kip & het Gevolg strijden duidelijk tegen de degradatielijn dit seizoen en zullen dan af moeten rekenen met de Stamgasten en Wunderbar Dry. Er werden 180’ers gegooid door Wesley Bunk en Jeroen Kromeich.

De Red Bulls – Reloaded = 4-5

Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd deze avond, waar de bierronde de beslissing moest brengen. Reloaded beschikt dit seizoen over een sterk team, maar staan op dit moment in de subtop van de Eredivisie. Misschien schatten we het team te hoog in, maar ze hebben op papier de kwaliteit om voor die tweede plaats te gaan. Er werden geen maximale scores gegooid deze avond, wel was er een mooie 136 finish van Maarten van Ettinger.

All Winners – vrije speelweek

Tussenstand

  1. Kaale Bull 2 – 68 punten – 9 wedstrijden
  2. A Kind of Magic – 50 punten – 9 wedstrijden
  3. De Dijkers – 50 punten – 9 wedstrijden
  4. Bulltie – 49 punten – 9 wedstrijden
  5. Reloaded – 41 punten – 9 wedstrijden
  6. De Red Bulls – 40 punten – 10 wedstrijden
  7. Dijkers Drink Team – 36 punten – 9 wedstrijden
  8. All Winners – 34 punten – 9 wedstrijden
  9. Kip & het Gevolg – 30 punten – 9 wedstrijden
  10. Wunderbar Dry – 30 punten – 9 wedstrijden
  11. De Stamgasten – 22 punten – 9 wedstrijden

Meeste aantal 180 scores: 17 stuks – Michel van Roon – Kaale Bull 2

Hoogste finish: 154 – Mario Bollaart (All Winners) en Justin Schilperoord (A Kind of Magic)
.