17 mei Hemelvaartsdag "Nieuwe editie van Open Alblasserwaard" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

17 mei Hemelvaartsdag "Nieuwe editie van Open Alblasserwaard"

17 mei Hemelvaartsdag "Nieuwe editie van Open Alblasserwaard"

De dartssport leeft weer op en daarom wordt er dit jaar weer groter uitgepakt tijdens het Open Alblasserwaard, wat plaats zal vinden in Groot-Ammers op 17 mei 2012, ofwel Hemelvaartsdag. De prijzenpot is een totaal van 1.500 euro met een eerste prijs van maar liefst 600 euro.

De editie van vorig jaar werd gewonnen door de Belg Kim Huybrechts die in de finale Ron Meulenkamp versloeg. Huybrechts zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om de titel te komen verdedigen. De edities van 2009 en 2010 werden gewonnen door Cor Ernst. Ook kan de organisatie al melden dat voormalig wereldkampioen Dick van Dijk en halve-finalist van Lakeside, Wesley Harms, aanwezig zullen zijn.

De wedstrijdleiding zal verzorgd worden door het inmiddels wel bekende SterkDarts. Het toernooi is dan ook onderdeel van de “SterkDarts Tour”. In dartkroeg Dikke Maatjes te Groot Ammers zal plaats zijn voor 128 darters, zorg dus dat je je op tijd inschrijft.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws