Home Nederland Hoofdnieuws 1e Overbetuwe Darts Trophy ranking prooi voor Wesley van den Hurk

1e Overbetuwe Darts Trophy ranking prooi voor Wesley van den Hurk

24 November 2013, het eerste ranking toernooi van 4 om de Overbetuwe Darts Trophy stond op het programma. Na een aantal afzeggingen en mensen die niet zijn komen opdagen starten met een magere en onverwachte opkomst van 12 deelnemers om 14:00 de poulefase. Aan de gezelligheid ontbrak het vandaag zeker niet in Cafe het Wapen van Heteren. Na het afronden van de poules ging rond de klok van 16:30 de knock-out fase van start. In de verliezersronde waren het uiteindelijk Danny Geel en Tonny Veenhof die mochten uitmaken wie de verliezersronde op zijn naam mocht schrijven en zo ook de nodige punten in de wacht sleepte voor de finaledag op 29 December in Cafe het Wapen van Heteren, Tonny Veenhof bleek hier met een 4 – 0 overwinnening een maatje te groot voor Danny Geel.

In de winnaarsronde waren het uiteindelijk een zeer sterk spelende Sven van der Lelie en Wesley van den Hurk die hier de finale wisten te bereiken. Sven die in de halve finale Marcel Weideman met o.a. een 141 finish met 4 – 2 wist te verslaan had in de poulefase al van Wesley weten te winnen en was vast beraden dit te herhalen. Wesley die in de halve finale met 4 – 1 afrekende met Maarten Teunissen dat daar heel anders over en was uit op revange. Wesley wist wat hij kon verwachte van de sterk spelende Sven en verscheen scherp aan het bord. Met o.a. 2 x de maximale score en een 100 finish wist Wesley ditmaal Sven wel van zich af te houden en trok de partij met 5 – 2 naar zich toe en mocht zich zo de winnaar noemen van de 1ste ranking om de Overbetuwe Darts Trophy. De 3e plaats in de winnaarsronde was voor Marcel Weideman die Maarten Teunissen in de strijd om de derde plaats met 3 – 0 de baas was.

Ondanks de wat lage opkomst hopen wij iedereen weer terug te zien op de 2de ranking op 30 November bij Dc. De Rijnvogels in Driel.

Uitslagen:

Winnaarsronde:
1e Wesley van den Hurk
2e Sven van der Lelie
3e Marcel Weideman
4e Maarten Teunissen

Verliezersronde:
1e Tonny Veenhof
2e Danny Geel

Hoogste Finish 141
Sven van der Lelie