1ste DRC 170 darttoernooi gewonnen door Fabian Roosenbrand Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

1ste DRC 170 darttoernooi gewonnen door Fabian Roosenbrand

Op vrijdagavond 19 april werd erbij de voetbalvereniging DRC (Rietvogels/DVO combinatie) in de sportkantine het eerste 170 darttoernooi gehouden. Doordat er 2 toernooien elders in de buurt waren deze avond kwamen er 17 darters richting Almelo om te gaan spelen in 3 poules, 2 van 6 (170/5) en 1 van 5 (170/7). Dinand en Nelleke die de wedstrijdleiding hadden lieten de nummers 1 t/m 3 van iedere poule naar de winnaarsronde gaan. De wedstrijden begonnen om 19.30 uur en de finales waren tegen 23.30 uur afgelopen.

In een zeer gezellige sfeer (tijdens het toernooi waren er heerlijke hapjes) werden er vele mooie, maar zoals het spelsysteem 170 is, vele verrassende en spannende wedstrijden gespeeld. Ieder kan van ieder winnen. Zoals Fabian Roosenbrand zich liet verrassen in de poule tegen Danielle Talen. Fabian was wel de enige deze avond met een 170-finish. Verder gooide hij nog 133/123/115/100 uit. Roy Bruinsma gooide 130 uit.