Home Nederland Hoofdnieuws 24 en 25 september start de eerste Lowland Darts Tour

24 en 25 september start de eerste Lowland Darts Tour

2019-11-16 Darts festival Sevenum

Dit is een unieke samenwerking tussen diversen darttoernooi organisatoren uit zowel Nederland als België. Het gaat hier om 8 toernooien met een eigen ranking systeem met op het eind een groots eindtoernooi met een prijzenpot van maar liefst € 5000,– En dit komt bovenop de geldprijzen die elk toernooi nog uitkeren!

Elk toernooi wordt gespeeld op dezelfde dartbanen en dezelfde wedstrijdleiding. De dartbanen worden verzorgt door Benelux Business en de wedstrijdleiding is steeds in handen van Next Level Tournaments. Beiden zijn onder meer bekend van De Dutch Open, Dartsfestival in Sevenum, Texel Darts Trophy, Luxemburg open en vele andere internationale toernooien.

24 en 25 september wordt er gestart in De Kentering in Rosmalen. Daar staat de Hemeco Open 2.2 dat weekend op het programma. Direct inschrijven kan via deze link. Meer info via: info@hemeco-darts.nl

Het weekend van 11-12-13 november staat de eerste editie van Open Ghent in België op het programma. Dit wordt een weekend vol verrassingen want voor de allereerste keer wordt hier een toernooi gehouden voor studenten. Op 11 november staat er een toernooi gepland voor jeugd en studenten voor waardebonnen. Op 12 november een dart toernooi voor amateurs voor waardebonnen en op 13 november een echt Open Ghent voor de darters die denken dat ze kunnen darten en voor die darters die echt kunnen darten, maar dan gaat het om de echte harde knikkers.. (euro’s)

Dit alles wordt gespeeld in een prachtige sporthal van de Hoge School Gent die maar liefst 96 meter lang is.

Meer info of inschrijven kan  via: www.ghentopendarts.be

Een week later verhuist het circus naar het dartsfestival in Sevenum. Een 3 daags evenement op een prachtig vakantiepark. Op dit moment staat de teller van inschrijvingen voor de vrijdagavond op 300 voor de zaterdag op ongeveer 250 koppels en voor de zondag op ongeveer 500 singels.

We sluiten dit jaar af op 27 en 28 dec. Voor D’N Beer Open 2.2 in Rosmalen.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op een van onze fantastische toernooien.