Co Stompé jeugdtoernooi telt al meer dan 100 inschrijvingen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Co Stompé jeugdtoernooi telt al meer dan 100 inschrijvingen

Co Stompé jeugdtoernooi telt al meer dan 100 inschrijvingen

Met nog 2 weken te gaan hebben zich al 103 deelnemers ingeschreven voor het Open Co Stompé jeugddarttoernooi 15 juli in Lelystad. De organisatie heeft een maximum van 128 deelnemers. Wil je nog meedoen, wees er dan snel bij, want er zijn nog maar 25 plaatsen. Inschrijven kan op www.dartsbondalmere.nl. De organisatie zou graag zien dat ook nog enkele meiden zich opgeven. Er zijn, net als vorig jaar, drie categorieën, namelijk 'Aspiranten' (8 t/m 13 jaar), 'Junioren' (14 t/m 17 jaar) en 'Meiden' (8 t/m 17 jaar). De peildatum voor deze categorieën is 1 januari 2012. Het toernooi zal beginnen met poules en vervolgens zijn er winnaars- en verliezersronde.

Co Stompé zal zelf ook aanwezig zijn op het toernooi en mastercaller Jacques Nieuwlaat zal de finales op de podiumbaan callen. Tevens heeft bijna gehele Nederlandse team zich ingeschreven. Er zijn mooie bekers te winnen en het prijzengeld is ruim € 1.000,-.

De speelzaal zal om 09.00 uur open gaan, inschrijven kan tot 10.00 uur en het toernooi begint om 10.30 uur. Voor meer informatie kan je kijken op:'Open Co Stompé jeugdarttoernooi' op Facebook, jeugddarttoernooi.hyves.nl en www.dartsbondalmere.nl (bij menubalk 'Jeugd').
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws