30 December het Open St. Michielsgestel met een pot van 1500 euro Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

30 December het Open St. Michielsgestel met een pot van 1500 euro

30 December het Open St. Michielsgestel met een pot van 1500 euro

Op maandag 30 december 2013 word wederom het Open St. Michielsgestel georganiseerd. De eerste editie werd gewonnen door Benito vd Pas die in de hoogstaande finale Tony West (Uk) versloeg. In de tweede editie was het verrassend de uit Den Bosch komende Leo Hendriks die de titel mee naar huis nam door in de finale Michel van der Horst te verslaan.

Het toernooi heeft als opzet om meerdere wedstrijden te kunnen spelen en word daarom in een poulesysteem gestart op 22 banen in een bo 3 cyclus. Hierna word de winnaars- en verliezerronde gespeeld. (bo5/bo3) Onder de toernooileiding van Leo Bakker en Anthony vd Lee worden de wedstrijden in een strak schema gespeeld waardoor de finale rond 19.00 verwacht word. Bij 16 of meer dames, een aparte damesronde. Minimale leeftijd is 16 jaar.

In de voorgaande jaren wisten vele darters de weg te vinden naar Café-Zaal Overberg te St. Michielsgestel. Het toernooi houd vast aan de datum van 30 december waardoor dit jaar het toernooi op een maandag gespeeld word. Ook dit jaar hopen we dat er veel darters de weg weten te vinden naar dit leuke en vlotte toernooi.

Met een prijzenpot van 1500 euro, waarvan de winnaar er 450 mag ontvangen, is dit toernooi met een inschrijving van 8 euro een leuk toernooi voor de ervaren darter, maar ook zeker voor de recreant darter. In de winnaarsronde is er prijs voor de beste 16 en in de verliezersronde de beste 8.

Inschrijven kan via de site: http://openstmichielsgestel.webs.com of aan de wedstrijdtafel. Aanvang is 13.00 uur.

Hopelijk tot ziens op 30 december in Café-Zaal Overberg, St. Michielsstraat 2 te St. Michielsgestel.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws