Titels Open Achthuizen naar Ron Meulenkamp en Charona de Laat Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Titels Open Achthuizen naar Ron Meulenkamp en Charona de Laat

Titels Open Achthuizen naar Ron Meulenkamp en Charona de Laat

Zaterdag stond voor de vierde keer in de geschiedenis het open Achthuizen op het programma met 75 heren en 8 dames ging de strijd om de titels van start in de kantine van VV Fios. Voor de titanen strijd los ging onder de singles werden 34 koppels losgelaten op het koppel toernooi.

Tony West en zijn koppelpartner Roger Hellebrand bleken oppermachtig in Achthuizen. Bij de laatste zestien werden Freddy de Geus / Mitchell von Schukkmann geklopt waarna in de kwartfinale Evert Bergman / Kevin Visser werden uitgeschakeld. In de halve finale waren ook Ron Meulenkamp / Mark Lieftink niet bij machte om West en Hellebrand te stoppen. Tegenstanders van West en Hellebrand waren Jisse de Boer en Marco Smit. de Boer en Smit versloegen op hun pad o.a. Dennis Labee / Kees Slokkers, Rick Veugelers / Wouter Vaes en in de halve finale Remco Schilperoord en Jan Melissant.

De Engels Nederlandse tandem was op jacht naar de titel, met 5-0 moesten Jisse de Boer en Marco Smit genoegen nemen met een mooie runner-up titel. Het 4e Open Achthuizen single toernooi ging van start met 75 heren en 8 dames. Charona de Laat won het dames toernooi, Ria de Pan moest genoegen nemen met een tweede plaats.

In de finale tussen Meulenkamp en Tony West wilde de dubbel bij de Engelsman die niet geheel fit was niet meer vallen. Met 5-1 moest West genoegen nemen met de tweede plek. Jeffrey de Graaf geeft hiermee de titel over aan Ron Meulenkamp.

In de verliezerronde kwamen Remco Schilperoord en Marco Smit het verst, beide vochten het uit in de finale die ten prooi viel aan Marco Smit (3-0) Koos Legierse en Raymond v.d. Ende grepen net naast het B podium door de halve finales te verliezen.

Laatste 16:
Martin Jongejan - John Vlietland 3-1
Erik van Rijswijk - John Bonte 3-2
Guy Dijckmans - Carlo Malta 3-1
Ron Meulenkamp - Nigel v. Milligen 3-0
Freddy de Geus - Patrick v.d. Boogaard, 3-2
Tony West - Dylan van Schijndel 3-0
Jan Melissant - Ruud Elshout 3-1
Mitchell v. Schukkmann - Pascal Hagenaars 1-3

Kwartfinales:
Martin Jongejan - Erik van Rijswijk 2-3
Guy Dijckmans - Ron Meulenkamp 0-3
Freddy de Geus - Tony West 0-3
Jan Melissant - Pascal Hagenaars 3-2

Halve finales:
Erik van Rijswijk - Ron Meulenkamp 0-4
Tony West - Jan Melissant 4-0

Finale:
Ron Meulenkamp - Tony West 5-1

Finale verliezersronde:
Remco Schilperoord - Marco Smit 0-3

Bron uitslagen: Dartpromotie.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws