Home Nederland Hoofdnieuws De 4e speelronde ODF Eredivisie: De Shaffies zware avond in Brielle

De 4e speelronde ODF Eredivisie: De Shaffies zware avond in Brielle

darts4life

In de vierde speelronde van de Onafhankelijke Darts Federatie werd er weer op het scherpst van de snede gespeeld. Deze week waren er toch weer enkele verrassende uitslagen.

Match of the Week

No Bull Shit – De Shaffies = 4-5
De mannen van de Shaffies zorgen elke week voor wat zware avondjes, zo ook ditmaal in Brielle tegen No Bull Shit. De singlewedstrijden waren nek aan nek en zag men Rob de Hooge en Steven van der Plas hun singles winnen voor No Bull Shit, tegen respectievelijk Klaas Ossel en Jelle Kooistra. Maar Dennis Vissers en Maurice Egbers pakten de eerste twee punten voor de Shaffies. Zij wisten te winnen van Frans Peperkamp en de altijd goedlachse Wauter Dupon.

In de koppels werd de overwinning binnengehaald door de Spijkenissers. Drie koppels op rij werden er gewonnen, maar het laatste koppel en de bierronde werden gepakt door No Bull Shit. Er werden deze avond zes maximale scores gegooid. Steven van der Plas wist er vier te gooien, Wauter Dupon en Gerard van Hulzen gooiden er beide één.

Highlights

Karavana – Lekker Boeijuh = 4-5
Lekker Boeijuh blijft na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen. Karavana speelde een goede partij, maar moest in de bierronde capituleren voor de huidige nummer twee. Er waren deze avond 180’ers voor Jelle Baris 1x, Johnny Monte 1x en Daisy van Driel 1x. Lekker Boeijuh dus goed op dreef, iedereen is toch benieuwd of ze dit vol kunnen houden. Volgende week komt de eerste echte krachtmeting tegen D.T.M.

Darts4life – Marley’s A Glaswerken = 2-7
Vooraf werd deze wedstrijd toch wel gezien als een avond vol vuurwerk, maar niks werd minder waar. Marley’s maakte er een makkelijke avond van en werden er slechts een single en een koppelpartij verloren. Ondanks de vele sterke namen op de lijst bij Darts4life moet men toch wel concluderen, dat ze te kort komen om te strijden voor het kampioenschap.

The Rebels – Mixedspiced.nl = 6-3
Het thuisteam pakt hiermee de eerste overwinning van het seizoen. Alle singles en twee koppels werden binnengehaald door de ODF veteranen. Mixedspiced.nl speelden niet hun sterkste wedstrijd en dan moet men toch genoegen nemen met drie magere puntjes.

Other Matches:
The Dartdevils – ‘K Weet Niet’ = 7-2
D.T.M. – The Spijkies = 6-3
Fast & Delirious – Six Pack = 8-1
Boelies 1 – H.M.N.G.W. = nog geen uitslag van

Tussenstand:
1. The Dartdevils – 28 punten – 4 weds.
2. Lekker Boeijuh – 24 punten – 4 weds.
3. D.T.M. – 24 punten – 4 weds.
4. Marley’s A Glaswerken – 23 punten – 4 weds.
5. The Shaffies – 21 punten – 4 weds.
6. Darts4life – 20 punten – 4 weds.
7. Karavana – 17 punten – 4 weds.
8. No Bull Shit – 17 punten – 4 weds.
9. Fast & Delirious – 17 punten – 4 weds.
10. Boelies 1 – 16 punten – 3 weds.
11. The Spijkies – 16 punten – 4 weds.
12. H.M.N.G.W. – 15 punten – 3 weds.
13. The Rebels – 13 punten – 4 weds.
14. Six Pack – 10 punten – 4 weds.
15. Mixedspiced.nl – 10 punten – 4 weds.
16. ‘K Weet Niet’ – 7 punten – 4 weds.

Meeste 180 scores: 6 stuks – Steven van der Plas – No Bull Shit

Hoogste finish: 154 – Sander ’t Mannetje – Boelies 1
.