5e Open Cromstrijen op Hemelvaartsdag vol spanning en spektakel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

5e Open Cromstrijen op Hemelvaartsdag vol spanning en spektakel

5e Open Cromstrijen op Hemelvaartsdag vol spanning en spektakel

De vijfde editie van het Open Cromstrijen zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 17 mei aanstaande. In de sporthal zal ruimte gemaakt worden voor 16 wedstrijdbanen en een 4-tal ingooibanen. De 118 singles en 68 koppels van de 4e editie van dit dartsspektakel wil de organisatie in 2012 verbeteren. Darters uit binnen- en buitenland zullen dan strijden om de eer en het prijzengeld van 2.000,00 euro dat voor dit toernooi beschikbaar gesteld is.

Het programma op donderdag:
Vanaf 14:00 uur kunnen de deelnemers zich inschepen. Zij hebben twee uur de tijd om zich in vorm te brengen want om 16.00 uur zal het startsein gegeven worden voor het koppeltoernooi waarbij het spelsoort 701 zal zijn in een knockout-systeem met verliezerronde. Dit jaar zijn er wederom ook geldprijzen in de verliezersronde te verdienen. Aansluitend zullen rond de klok van 18.00 uur de singles van start gaan. Net als de koppels zullen zij ook een 501 knockout-toernooi spelen met een verliezersronde.

Direct na de koppels zal de prijsuitreiking plaatsvinden en ook direct na de singles, zodat men niet hoeft te wachten tot het einde van het toernooi. Overigens geldt bij het damestoernooi dat het inschrijfgeld het prijzengeld vormt.

Je kunt je inschrijven voor de 5e Open Cromstrijen kan via de website www.opencromstrijen.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per single en 20 euro per koppel.

Let’s play darts
Professioneler, beter, gezelliger. Na het succes van de vorige jaren belooft de vijfde editie van de Open Cromstrijen wederom spectaculair te worden Dit daverende dartsgala zal één van dé publiekstrekker zijn op Hemelvaartsdag aanstaande in de regio. Gelet op de opkomst van vorig jaar spelen we weer in de grote zaal van de sporthal.

Meedoen?
Treed jij in de voetsporen van Jan van der Rassel door de Open Cromstrijen 2012 te winnen? Of vind je het gewoon leuk om te darten in een gezellige, maar fanatieke ambiance?

Komen kijken?
Doe je niet mee, maar wil je dit dartsspektakel wel van dichtbij meemaken? Meebrullen met de one-hundred-and-eighties? En natuurlijk met je favoriete darter op de foto? Het kan allemaal! Als toeschouwer ben je van harte welkom. Samen zorgen we ervoor dat het dak eraf gaat!

Voor meer informatie en direct inschrijven verwijzen we je graag door naar www.opencromstrijen.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws