Home Nederland Hoofdnieuws 7e Schuurtje Spaarkas toernooi: Weer winst voor van de Hurk

7e Schuurtje Spaarkas toernooi: Weer winst voor van de Hurk

Met 56 deelnemers was afgelopen vrijdag het drukste Spaarkas toernooi van de cyclus gespeeld. Ook met een dergelijk hoog deelnemersveld was het toch netjes op tijd klaar. Ook nu was het niveau met grote regelmaat zeer hoog en ook nu weer verrassingen zoals gewoonlijk op een toernooi.

Vroege exits voor onder ander Sven Heijkoop?, Jarno Heijkoop? en Danny Bakker. Maar ook de laatste weken in zeer sterke vorm verkerende Dennis Vd Berg? kon het dit keer niet redden om op het podium te komen. Ook local heroes van Schuurtje 1 waren deze avond in vorm, maar John van Veenendaal? en Vincent Jongerius kwamen net te kort.

In de winnaarsronde stond Wesley van de Hurk in de halve finale tegen een sterk gooiende Jeroen de Graaf?, maar Jeroen kwam net te kort om voor een verrassing te zorgen. In de andere halve finale was Ferry de Kruijff? sterk genoeg om Robin Pronk van zich af te houden.

In de finale gooide Wesley Hurk? met een televisie-niveau zichzelf snel naar 3-0, maar toen hij vergat het uit te maken met een 11-darter, wist Ferry er goed van te profiteren en er 3-3- van te maken. Maar toch wist Wesley de finale voor zich te houden door de laatste leg naar zich toe te trekken ondanks sterk spel van Ferry.

In de verliezersronde wist Sjoerd van Dijk de Amsterdammer Jeroen de Wit van zich af te houden en zo de finale te winnen. Helaas voor Sjoerd dit keer zonder hoge finish waarin hij een paar weken geleden wel zeer scherp op was. Voor de Amsterdammer Jeroen was dit zeker een reden om nog eens terug te komen en zijn gelijk te willen halen.

Winnaarsronde
1e Wesley van de Hurk
2e Ferry de Kruijff
3e Jeroen de Graaf
3e Robin Pronk

Verliezersronde
1e Sjoerd van Dijk
2e Jeroen de Wit
3e Vincent Jongerius
3e Jan Wijngaard?

Hoge Finishes
142 Bas van Oort
130 Tonny Veenhof Senior
105 Henk Malestein
104 Dennis van de Berg

180-ers
2x Wesley van de Hurk
1x Peter Van de Camp?
1x Vincent Jongerius
1x Robin Pronk
1x Sven Heijkoop
1x Jan van de Wijngaard
1x Tonny Veenhof Senior
1x Bas van Oort
1x Mike de Bruin?
1x Jeffrey Mengerink
1x Jeroen de Graaf
1x Stanley Eskens
1x Niels van der Schaft

Voor de actuele stand: http://www.schuurtje.org/pagina146.html