Aankomend weekend De tweede editie van het Halsteren Open" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankomend weekend De tweede editie van het Halsteren Open"

Aankomend weekend De tweede editie van het Halsteren Open"

Aanstaande weekend zal op 7 en 8 januari de tweede Halsteren Open worden gehouden. De 1e Halsteren Open was zeker een succes. Tony West die een 9 darter gooide en een finale tussen Tony West en Jelle Klaasen waarin Jelle Klaasen er met de winst vandoor ging.

Op 7 januari vind het koppeltoernooi plaats waarbij inschrijfgeld het prijzengeld is. Momenteel hebben we al 24 inschrijvingen dus dat gaat zeker gezellig worden.

Op 8 januari is het single toernooi waar we een minimale prijzenpot hebben van €1500 (min. 128 deelnemers) en een hoofdprijs van 500 euro bij de heren. We hopen dat het weer een gezellig toernooi zal worden met misschien wel bekende darters.

Op 7 januari start het toernooi om 19u30. Vanaf 18u00 ben je al welkom in Grandcafe de Kannebuis. Er word gestart in poules en daarna winnaars- en verliezersronde.

Inschrijven kan via de mail, telefonisch of de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang. De kosten bedragen €10 per koppel. Voorinschrijven kan tot 6 januari.

Op 8 januari start het toernooi om 13u00. Vanaf 11u00 ben je al welkom. Er word gestart in poules en daarna winnaars- en verliezersronde. Bij voldoende dames word er een aparte damesronde gespeeld (min 8).
Inschrijven kan via de mail, telefonisch of de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang. De kosten bedragen €11 per persoon (€1 gaat naar het Roparun team: altijd eentje teveel). Voorinschrijven kan tot 7 januari.

Locatie: Grandcafe de Kannebuis (poelekes 10, 4661 LR, Halsteren) waar voor de bekenden van het café de uitbater zelf ook een zeer fanatieke dater is. De toernooi leiding is in handen van Ronald de Kock en Patricia Nuijten. Zij hebben al meer dan 5 jaar een succesvol rankingtoernooi en hebben vorig jaar ook de 1e Halsteren Open georganiseerd.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag door naar www.halsterenopen.webs.com

Contact per e-mail kan via [email protected]
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws