Aankomend weekend wordt de 1e FSV Open Bruchem gespeeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankomend weekend wordt de 1e FSV Open Bruchem gespeeld

Aankomend weekend wordt de 1e FSV Open Bruchem gespeeld

De dartssport leeft weer op en daarom werd het tijd dat ook Bruchem een groots dartevent gaat krijgen. Komend weekend zal op zaterdag 4 juni het allereerste FSV Open Bruchem worden gehouden. Er zal plaats zijn voor maar liefst 128 darters en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SterkDarts. De organisatie kan nu al de deelname van een aantal grote dartshelden bevestigen. Zo zal de 5-voudig WK deelnemer Jan van der Rassel aanwezig zijn in Bruchem, net zoals de voormalig Lakeside deelnemer Frans Harmsen. Verder zal ook de altijd sympathieke Leon de Geus zijn kunsten komen vertonen. Daarnaast zullen ook het Bosche supertalent Toon Greebe en Killer van ’s Gravenzande Dirk van Duijvenbode naar Bruchem komen. Net als de eveneens Belgische veelvuldige tv speler Dirk Hespeels. En als klap op de vuurpijl zal in Bruchem topdarter Mareno Michels aanwezig zijn.

Het prijzengeld liegt er ook niet om met prijzenpot van totaal 600 euro met een eerste plaats van 250 euro. Inschrijven is mogelijk tot 18:30 uur waarna er om 19:00 uur gestart zal worden. Verder zal er een heuse finalebaan aanwezig zijn en voor sponsoren en genodigde spelers een aparte VIP-ruimte.

Meer informatie kun je vinden op www.sterkdarts.nl

De entree voor bezoekers is gratis. Twijfel dus niet en kom 4 juni met uw dartspijlen naar de sporthal in Bruchem. Dartfreakz.nl zal tevens aanwezig zijn om updates van het toernooi te verzorgen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws