Aankondiging van aankomende finaledagen van seizoen in Nijkerk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankondiging van aankomende finaledagen van seizoen in Nijkerk

Aankondiging van aankomende finaledagen van seizoen in Nijkerk

In juni is sporthal de 'Corlaer' in Nijkerk wederom het decor voor de finaledagen van het competitieseizoen 2012-2013. De beste teams van de verschillende lidorganisaties gaan de strijd met elkaar aan! We mogen dus weer spanning, strijd en emotie verwachten, maar ook prachtige dartspartijen van Nederlands beste darters! Iedereen die zijn of haar favoriete team wil aanmoedigen of wil genieten van hoogstaande dartswedstrijden is welkom in Nijkerk. De entree is kosteloos.

We beginnen op zaterdag 8 juni met de LaCo playoffs, gevolgd door de finales van de LaCo op zaterdag 15 juni. Vorig jaar werden de dames van DSWN en de heren van de DOGD LaCo kampioen. Op zondag 16 juni staan de landelijke bekerkampioenschappen op het programma, waarbij alle bekerkampioenen van Nederland de strijd met elkaar aangaan. Afgelopen jaar was het 'Fifth Division' (DSWN) dat met de beker aan de haal ging.

Op 29 en 30 juni is het tijd voor de landelijke divisiekampioenschappen. Op 29 juni staan alle kampioenen van de tweede, derde en vierde divisie tegenover elkaar. Op 30 juni is het de beurt aan alle eerste- en eredivisionisten. Tijdens de 2012 editie werden DCV 6 (DBMN), Magic Winners (RDO), The Floortjes (DONHN), !!Bam Jonguh!! (SDC), Bosrand 8 (DBMN) en de Witte Raaf Specials (DBMN) divisiekampioen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws