Home Nederland Hoofdnieuws Aanstaande zaterdag: 1e kwalificatiedag Road to PDC Q-School 2022

Aanstaande zaterdag: 1e kwalificatiedag Road to PDC Q-School 2022

De klok tikt door voor iedere dartspeler die zich wil meten met de crème de la crème uit de dartsport in de strijd om een PDC Tourcard voor he jaar 2022. De weg om ie te bemachtigen is niet eenvoudig daar eerst voor moer worden gegooid op de Q-SCHOOL 2022 waar slecht een beperkt aantal van deze kaarten beschikbaar zijn. Het deelnemen aan de Q-school zelf is al een hele opdracht en juist hierin komen de organisatoren, de Oranjebar in Mariahout en H&S Betonwaren, de darters in Nederland tegemoet met de Road to PDC Q-School 2022.

H&S Betonwaren, sponsor van o.a PDC-speler Jelle Klaasen, heeft in samenwerking met de Oranjebar het plan opgevat om TWEE dartspelers te helpen in hun zoektocht naar dartsucces. Vanzelfsprekend zullen de kandidaten hier wel wat voor moeten doen. Via zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.oranjebar.nl.

De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 12:45 uur nog willen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.