Home Nederland Hoofdnieuws Aanstaande zaterdag laatste kans op Q-School 2023 ticket + verblijfkosten

Aanstaande zaterdag laatste kans op Q-School 2023 ticket + verblijfkosten

Aankomende zaterdagavond zal iedere zichzelf respecterende dartspeler die een boost wil geven aan zijn of haar dart carrière naar Mariahout moeten komen om in de Oranjebar deel te nemen aan de laatste kwalificatie dag van de Road to PDC Q-School 2023.

Aangezien er één rankingavond helemaal niet heeft plaatsgevonden tellen alleen de zes beste speelavonden mee. Het is bovenin nog spannend wie zaterdag met de eerste plaats van de ranking weggaat: de grootste kanshebbers zijn Davy van der Zande en Maikel van Baast. De winnaar van de ranking wint deelname en verblijf voor Q-School 2023!

Vervolgens vindt er voor de top 16 nog een finaleavond plaats op nader te bepalen tijdstip. De wens is om deze wel zo snel mogelijk te spelen. Meer informatie volgt na zaterdag. De prijs voor deze finale avond bestaat uit een ticket voor Q-School of een uitgekeerd bedrag.

Zorg dus dat je er bij bent op de laatste speeldag van de Road to PDC Q-School 2023 op zaterdag 02 juli 2022. Inschrijving a € 5,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:00 uur. Aanvang van het toernooi is 19:30 uur.