Home Nederland Hoofdnieuws Aanstaande zondag 29 mei FA Cup of Darts bij Oranjebar in Mariahout

Aanstaande zondag 29 mei FA Cup of Darts bij Oranjebar in Mariahout

Op zondag 29 mei aanstaande wordt de “de FA Cup of Darts” gespeeld waarin er gestart wordt met een groepsfase en erna een winnaars en een verliezersronde. Iedere ronde wordt opnieuw geloot voor de wedstrijden in de volgende ronde zoals dat ook bij het UK Open gedaan wordt. Het maximaal aantal deelnemers (M/V) is vastgesteld op 48 en hierbij telt echt vol=vol.

De winnaar van het hoofdtoernooi neemt €200,= mee naar huis en het volledige inschrijfgeld (maximaal €480,=) zal worden verdeeld tussen de overige hoogst geëindigde deelnemers in de winnaars- en verliezersronde.

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 29 mei 12:45 uur in de bar of een WhatsApp/Messenger bericht aan Peter van den Broek. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. De voorinschrijving is reeds geopend. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 23:00 uur.

Overzicht van reeds ingeschreven/aangemelde spelers:
Danny Schellekens
Oswin Streden
Peter van den Broek
Maurits Burghout
Thomas Thijs
Johan van de Bogert
Lars Moinat
Remco Den Tek
Jimmy van Schie
Jeremy Brandenburg
Davy van der Zande
Gino Vos
Stijn Donkers
Tonny Veenhof
Jeffrey Kruit
Junni Ruiter
Wesley Slegers
Marco Binnekamp
Wesley van Trijp
Roel Geelen
Willem Mandigers

De Oranjebar biedt zoals vanouds volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras waarbij alleen de zon niet kan worden gegarandeerd. Parkeren is gratis.