De Graaf, De Graaf, Turfboer, Van der Steen en Woord winnen in Lent Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Graaf, De Graaf, Turfboer, Van der Steen en Woord winnen in Lent

De Graaf, De Graaf, Turfboer, Van der Steen en Woord winnen in Lent

De NDB Ranking in Lent is gewonnen door Jeffrey de Graaf bij de heren en Aileen de Graaf bij de dames. De Graaf won in de finale met 2-0 in sets van Danny Noppert. Aileen de Graaf rekende in de eindstrijd af met Anneke Kuijten die de partij door haar vingers liet gliepen. Op weg naar de finale won Jeffrey de Graaf van o.a. Albertino Essers, Bobby Biemans, Peter de Ruyter en Jermaine Wattimena. Aileen de Graaf won op weg naar de titel o.a. van Tamara Schuur, Jessica Geldof, Diana van de Kasteele en Sharon Prins.

Bij de senioren hadden 153 heren zich ingeschreven voor het A-toernooi, 58 heren deden er mee aan het B-toernooi en 56 dames waren van de partij in Lent. Hiermee kwam het totaal aantal deelnemers van alle toernooien op 358 deelnemers. Tijdens de eerste NDB Ranking in Den Haag kwam het totaal aantal deelnemers uit op 512 spelers.

Lorenzo Turfboer heeft het juniorentoernooi in Lent op zijn naam geschreven. In de finale was hij met 4-1 te sterk voor Colin Roelofs die vorige week nog het MariFlex Open 2013 won. Op weg naar de finale wist Turfboer te winnen van o.a. Boyd Hoevenberg, Jordin Brouwer en Jesper Nijman. Roelofs won op weg naar de eindstrijd van o.a. Jitse van der Wal, Niels Zonneveld en Berry van Peer.

Bij de meisjes was Kaylee van der Steen vandaag de sterkste. Ze wist in de finale Kyana Frauenfelder te verslaan die tijdens de laatste NDB Ranking in Lent nog de titel wist te pakken. Van der Steen won in de kwartfinale van de winnares van de eerste NDB Ranking in Den Haag, Sharon Jansen, waarna ze in de halve finale met 3-0 won van Christel Merkestein. Frauenfelder versloeg op haar beurt op weg naar de finale o.a. Cassandra Hof en Fenna Bouwman.

Maarten-Dirk Woord heeft na de winst in Den Haag ook in Lent de hoofdprijs weten te pakken in het toernooi voor de aspiranten. Wederom was het Mike van Duijvenbode die in de finale tekort kwam tegen Woord. Met 3-0 was de winst er voor de huidige koploper nadat hij eerder in de halve finale won van Justin Veltman en daarvoor van Justin van Tergouw en Gijsbert van Malsen. Van Duijvenbode won eerder van Boyd Hendriks, Levy Frauenfelder en Mike de Geus.

Heren

Heren B-toernooi


Dames

Junioren

Meisjes

Aspiranten

*2e wedstrijd aspiranten: Ricardo Schoordijk = Wesley Hurrebrink
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws