Agnes en Schier Barendrecht pakken de eerste SuperLeague titels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Agnes en Schier Barendrecht pakken de eerste SuperLeague titels

Agnes en Schier Barendrecht pakken de eerste SuperLeague titels

Afgelopen zaterdag stond er weer een volledige speelronde op het programma voor de SuperLeague (SLN). De eerste kampioen is inmiddels ook bekend. Agnes en Schier Barendrecht pakte de titel in overgangsklasse C. Wij feliciteren hen met dit kampioenschap!

Hoofdklasse:
Oranjebar blijft maar winnen en ook Fanatics Weert kon de mannen uit Mariahout niet stoppen. De 9-1 nederlaag betekende voor Weert ook dat er komend seizoen een treetje lager gegooid moet worden. Bosgenoegen had een opvallend makkelijke middag tegen DKE RW Repair, de Ermeloërs wonnen ook met 9-1 en kunnen nog altijd de titel prolongeren. Café De Dissel zakte naar plek vier, door een 6-4 nederlaag tegen Team Winsum Sneek, ondanks 11x 180 voor Arjan Konterman. Onderin pakte Urk drie punten tegen deDartshop en die hebben nu vier punten voorsprong op concurrent Café Sante Leiden, die thuis niet verder kwamen dan 5-5 tegen ‘t Vrijthof Allstars.

Overgangsklasse A:
Nitro Darts Centre Groningen en Legend Reen Sneek blijven gelijk staan, beide teams wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Vostars United en Toorsmit met 8-2. De Groningers hebben en houden zo het betere gamegemiddelde en dus de eerste plaats. Onderin een verrassing, Holthuis won met 7-3 van Makkers van Wilma en staat nu nipt boven De Schout/Kluin Schilderwerken, die thuis met 4-6 verloren van Café Kremer. De Moriaan versloeg SLT de Planeet met 6-4.

Overgangsklasse B:
Geen verrassingen in de Overgangsklasse B, de top drie won hun wedstrijd en Vrijbuiter Superleague heeft nog één zege nodig voor de titel. De Apeldoorners wonnen met 8-2 bij Dart Team Klumpke. Dart Team Venlo won met 7-3 bij Dartcafe Nouveau en Xtreme Sport Tilburg nam de punten mee uit Boxtel, ze wonnen met 3-7 bij SL Het Geveltje. Parkervloermeesters won thuis met 7-3 van De Stam Winterswijk en de strijd om handhaving werd een prooi voor De Reunie – Adroparket, ze wonnen met 7-3 van De Burgemeester.

Overgangsklasse C:
Champagne in Barendrecht, Agnes en Schier pakte de titel in de Overgangsklasse C! Een 8-2 zege bij Oranjestad United was voldoende voor het kampioenschap. 8-eraf Amsterdam haakte af in de race voor de 2e en 3e plaats, ze verloren met 8-2 van ZDF Sport Pub Goes. Superleague Rotterdam had geen moeite met DV Double Bull Spakenburg, ook hier werd het 8-2. DZJ Hippo Hilversum nam de punten mee uit Heerhugowaard, door een 4-6 zege op PrimaDarts. De Ganzerik had de kans om de veilige achtste plaats te pakken, maar verloor thuis met 3-7 van concurrent Sonny’s Darts/Agnes& Schier.

Tekst: Marko Bok & NDB

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws