Marco Meijer toont kracht op recreantentoernooi Hoofddorp Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Marco Meijer toont kracht op recreantentoernooi Hoofddorp Open

Marco Meijer toont kracht op recreantentoernooi Hoofddorp Open

Op zaterdag werd het recreantentoernooi van het Hoofddorp Open gespeeld welke met 45 deelnemers van start ging. Het toernooi zou uiteindelijk worden gewonnen door Alan Norris die vanwege zijn deelname in een tweede divisie team ook mocht deelnemen aan het toernooi. De Engelsman versloeg in de finale Patrick van Santen.

Een leuke prestatie was er echter ook voor de Nederlandse mastercaller Marco Meijer die in de laatste maanden veel naam heeft gemaakt. Met de microfoon in de hand maakt hij altijd een sterk optreden waarbij hij nagenoeg niet te betrappen is op een miscalculatie. Maar ook met een set darts in de hand voelt hij zich thuis op de dartsbaan. Hij wist tijdens het recreantentoernooi een mooie 4e plaats te pakken.

Op zondag wordt het hoofdtoernooi van het Hoofddorp Open gespeeld waarbij Marco Meijer weer zal optreden als mastercaller.

Update: In de strijd om de 3e en 4e plaats won Jeroen Vonk het onderlinge duel. De derde plaats was er dus voor Jeroen Vonk en de vierde plaats was er voor Marco Meijer.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws