Belangrijke medeling omtrent het Hemeco Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Belangrijke medeling omtrent het Hemeco Open

Belangrijke medeling omtrent het Hemeco Open

Vanaf vanavond is de Kentering in Rosmalen weer omgetoverd tot een ware dartslocatie waar vele dartsborden staan opgesteld en een groot podium staat met daarop een prachtige auto die men naar huis kan rijden zodra er op ditzelfde podium een 9-darter wordt gegooid. Allereerst staat de vrijdagavond vanaf 19:30 uur in het teken van het teamtoernooi welke afgelopen jaar werd gewonnen door het thuispelend team, Hemeco All Stars. Voor een verslag van deze avond verwijzen we je graag naar .

Op zaterdag zullen de singles worden gespeeld bij de heren en de koppels bij de dames. Vanaf 10:00 uur gaat de zaal open en om 12:00 uur gaat het singletoernooi bij de heren van start. Vanaf 13:00 uur zullen ook de dameskoppels in actie komen waarna rond de klok van 18:30 uur de podiumwedstrijden zullen worden gespeeld en een feestavond wordt gehouden. Voor het verslag van het heren singletoernooi van vorig jaar verwijzen we je graag naar dit artikel en voor het verslag van het dames koppeltoernooi van vorig jaar kun je hier terecht.

Zondag zal de afsluitende dag zijn van het Hemeco Open 2011. Op deze dag staan het heren koppeltoernooi en het dames singletoernooi op het programma. De zaal gaat dan om 11:00 uur open en vanaf 13:00 uur gaan zowel het koppeltoernooi bij de heren als het singletoernooi bij de dames van start. Ook op deze dag worden de podiumwedstrijden rond de klok van 18:30 uur gespeeld. Een verslag van het heren koppeltoernooi van vorig jaar staat hier beschreven en voor een verslag van het singletoernooi bij de dames kan je hier terecht.

Voor alle belangrijke informatie omtrent het Hemeco Open van dit jaar, waaronder de volledige deelnemerslijst en actuele begintijden, verwijzen we je graag door naar www.hemeco-open.nl. Om het makkelijk te maken hebben we hieronder de belangrijkste links weergegeven.

Deelnemerslijst heren singles - Deelnemerslijst heren koppels - Deelnemerslijst dames singles - Deelnemerslijst dames koppels - Deelnemerslijst teamtoernooi - Speellocatie - Speelprogramma inclusief tijden - Prijzengeldverdeling - Informatie voor publiek - Overzicht VIP-spelers

Belangrijke mededeling: Voor het heren singletoernooi van zaterdag dienen de spelers zich uiterlijk bij de organisatie te melden om 11:30 uur! Kom je later dan heb je de kans gediskwalificeerd te worden dus houdt hier rekening mee!

Dartfreakz.nl is dit weekend aanwezig bij het Hemeco Open voor live verslaglegging.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws