Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen van veertiende speelweek SuperLeague

Alle uitslagen en verslagen van veertiende speelweek SuperLeague

Pas van de Benito zdm11ZA

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de veertiende speelweek van de SuperLeague. Er werd een compleet programma afgewerkt.

Hoofdklasse
Omdat koploper Kjelvik onderuit ging in Den Haag is de spanning weer terug in de hoofdklasse. Kjelvik kwam tegen The Switch met 3-0 voor, maar wist daarna geen punt meer te halen. Kjelvik staat nog vier punten voor op de concurrentie. Samen met de Switch staan de Vrijbuiter en Havenzicht op een gedeelde tweede plaats. De Vrijbuiter behaalde afgelopen zaterdag een ruime 9-1 overwinning op Café de Oale Jan dat steeds meer moet vrezen voor degradatie. Jelle Klaasen gooide maarliefst 12 keer de maximale score voor de Vrijbuiter. Havenzicht kwam uit bij Oranje Bar niet verder dan 5-5. Benito van de Pas, die een 170-finish liet noteren, wist een punt te redden in de solo tegen Mareno Michels. Tenslotte verloor L&L Nederhemert in Zaandam met 7-3 van Café de Schot.

Voor een volledig verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.