Alle uitslagen en verslagen van de achtste speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van de achtste speelweek SuperLeague

Alle uitslagen en verslagen van de achtste speelweek SuperLeague

Afgelopen zaterdag traden alle overgangsklassers aan voor alweer hun achtste wedstrijd van het seizoen. Koplopers The Legend Sneek 1, Sterkdarts/ L&L Nederhemert en Oranje Bar 3 bleken ongenaakbaar.

Overgangsklasse A
Gaat het de Legend dan dit jaar eindelijk lukken om weer terug te keren in de hoofdklasse? Afgelopen zaterdag stond een lastig karwei op het programma, want gedeeld nummer twee de Stoof uit Zwolle kwam op bezoek. The Legend bleek echter niet te stoppen en walstte met 9-1 over de Stoof heen. Café 't Ouwe Vat deed ook goed zaken afgelopen weekend. Ze versloegen Zalencentrum Mansier met 6-4 en staan nu tweede op slechts één puntje van The Legend. Café Kafé van o.a. Dennis te Kloese klom naar de derde plaats. De nummer twee van vorig jaar won met 8-2 thuis van Vrijbuiter Cashino 2. Een spannende pot werd er gespeeld in Vroomshoop tussen Kremer en Bosgenoegen. Geen Christian Kist bij Kremer, maar wel Co Stompé bij Bosgenoegen!

Co wist zijn single nipt met 4-3 te winnen van Maarten Pape, maar ging in de beslissende sologame met 4-2 onderuit tegen Bennie Gerrits. Eindstand: 5-5. Brandpunt Almelo wist bijna een puntje weg te halen bij de Yipsy Kings. Erwin Extercatte was echter met 4-3 net iets sterker dan Fabian Roosenbrand. Het in ontzettend spannend in overgangsklasse A. Dit zijn de eerste vijf:
1. The Legend 8-18
2. Ouwe Vat 8-17
3. Café Kafé 8-16
4. Kremer 8-15
5. De Stoof 8-14

Voor een volledig verslag inclusief de overgangsklassen B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws