Alle uitslagen en verslagen van de negende speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van de negende speelweek SuperLeague

Alle uitslagen en verslagen van de negende speelweek SuperLeague

Afgelopen zaterdag stond de negende speelweek van de SuperLeague op het programma met zowel wedstrijden in de hoofdklasse als de overgangsklassen.

Hoofdklasse
Kjelvik Darts versloeg Havenzicht in de topper tussen de nummers één en twee. Het ging lang gelijk op, maar uiteindelijk wist Alan Norris in de solo het verschil te maken. Hij versloeg Cor Ernst in een spannende pot met 4-3 en zorgde ervoor dat Kjelvik nu de koploper is in de hoofdklasse. The Switch deed met een 6-4 overwinning op de Oale Jan hele goede zaken en klom naar de tweede plaats. Raymond van Barneveld was van de partij bij de Hagenezen, maar gemakkelijk ging het niet in zijn single. Tegen een geweldig spelende Wim Kroezen kreeg hij een wedstrijdpijl tegen, maar won hij toch: 4-3. Talent Jeffrey de Zwaan won al zijn wedstrijden en had een groot aandeel in de winst. Ook Oranje Bar lijkt los te komen. Zaterdag wonnen ze met 9-1 bij de Schot. Tenslotte won de Vrijbuiter reglementair bij L&L.

Voor een volledig verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws