Alle uitslagen en verslagen van de twaalfde speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van de twaalfde speelweek SuperLeague

Alle uitslagen en verslagen van de twaalfde speelweek SuperLeague

Speelronde 12 stond op het programma afgelopen weekend: Kjelvik, Sterkdarts en Oranje Bar 3 verstevigde hun koppositie. 't Ouwe Vat uit Sneek is na zaterdag geen koploper meer.

Hoofdklasse
Kjelvik Darts zette zaterdag een serieuze stap richting het landskampioenschap door regerend kampioen Oranje Bar met 9-1 te verslaan in Mariahout. De round robin ging met 9-8 naar Kjelvik, waarna alle singles ook winnend werden afgesloten. Alleen Willy van de Wiel en Bobby Biemans konden een punt redden voor Oranje Bar in de koppels. Kjelvik liep verder uit op de concurrentie, want de nummers 2 en 3 verloren beide. Havenzicht was niet opgewassen tegen de Vrijbuiter en The Switch verloor bij Café de Schot in Zaandam. Havenzicht, met Mareno Michels voor het eerst in de basis, kon deze week niet vertrouwen op hun hoge niveau in de koppels.

Jelle Klaasen en Quin Wester haalden uiteindelijk het winnende punt binnen. The Switch kende een zware middag in Zaandam. De Schot maakte het verschil in de koppels en wist alle koppelpartijen te winnen. Uiteindelijk werd het 7-3 voor de Schot. L&L Nederhemert gaat het zwaar krijgen in de strijd om lijfsbehoud. Tegen directe concurrent Café de Oale Jan kwam het te kort en verloor met 7-3. Danny Bink (L&L) was door o.a. 6 keer 180 goed voor 3 punten, maar kon L&L niet redden.

Voor een volledig verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws