Alle uitslagen en verslagen van dertiende speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle uitslagen en verslagen van dertiende speelweek SuperLeague

Alle uitslagen en verslagen van dertiende speelweek SuperLeague

De SuperLeague was afgelopen zaterdag alweer toe aan de dertiende speelweek. Alle teams kwamen in actie.

Hoofdklasse
Kjelvik Darts en Havenzicht, de nummers één en twee van het klassement, maakten beide geen fout. Kjelvik won thuis met maarliefst 9-1 van Café de Schot en Havenzicht won thuis met 6-4 van Café de Oale Jan. De Vrijbuiter Cashino 1 nam de derde plaats over van The Switch dankzij een 6-4 thuisoverwinning op de Hagenezen. Jelle Klaasen won in de beslissende solo van Jeffrey de Zwaan met 4-3. In Nederhemert boekte Oranje Bar een ruime overwinning op L&L: het werd 9-1 voor de mannen uit Mariahout. Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd tussen The Switch en L&L Nederhemert op het programma. De week daarop wordt de 14e speelweek van de SuperLeague gespeeld waarin Kjelvik op bezoek gaat bij The Switch en Havenzicht naar Mariahout afreist voor de wedstrijd tegen Oranje Bar 1.

Voor een volledig verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws