Verslag en uitslagen van zesde speelronde LaCo in één overzicht Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslag en uitslagen van zesde speelronde LaCo in één overzicht

Verslag en uitslagen van zesde speelronde LaCo in één overzicht

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de zesde speeldag van de LaCo. De teams die elkaar in de eerste speelweek van dit seizoen ontmoetten, stonden nu ook weer tegenover elkaar.

Heren A
De DBA is de nieuwe koploper in de Heren A poule. De mannen uit Almere wonnen met maarliefst 13-4 van de herenselectie van de PDB. Ex-koploper DBBR won wel, maar deed die niet met zo'n ruime marge als DBA: DBBR versloeg de VDO met 9-8. Voor de VDO was het dit seizoen al de derde wedstrijd die met 9-8 verloren ging. De heren van DSWN wisten de uitwedstrijd tegen de DVK met 9-8 te winnen. DBA staat nu 3 punten voor op de DBBR en 8 op DSWN.

Heren B
Dankzij een 15-2 uitoverwinning op de DVS heeft de FDB zijn koppositie verstevigd. Heel ver weg liepen ze echter niet omdat ook de SDC een ruime overwinning boekte tegen de DVO: 12-5. De BDC wist ook het tweede onderlinge treffen met de DBMN in winst om te zetten. Dit maal werd het 9-8.

Heren C
Een verrassende uitslag in de Heren C poule. Het nog ongeslagen DOGD verloor met 12-5 van de DONHN. Een knappe prestatie van de Noord Hollandse heren. De DOGD staat met 55 punten uit 5 wedstrijden nog steeds ruim bovenaan. De tweede plaats wordt bezet door de RDB dat met 14-3 van de RDO wist te winnen.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de dames en jeugd verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws