April t/m juni zullen er play-off wedstrijden voor SuperLeague zijn Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

April t/m juni zullen er play-off wedstrijden voor SuperLeague zijn

April t/m juni zullen er play-off wedstrijden voor SuperLeague zijn

Het is weer mogelijk voor nieuwe teams om zich aan te melden voor de SuperLeague. Dit kan t/m 10 april 2022. Uiteraard mogen dit ook teams zijn die eerder zijn uitgevloeid uit de SuperLeague. De inschrijving voor de play-offs is gratis en kan door een e-mail te sturen naar: . Men zal vervolgens het inschrijfformulier toegezonden krijgen.

In de maanden april t/m juni 2022 zullen er play-off wedstrijden gespeeld worden door nieuwe teams die zich hebben aangemeld. Op 23 april staat de eerste wedstrijd gepland en als er nog zes teams over zijn wordt er op zaterdag 18 juni bepaald welke drie nieuwe teams zich direct plaatsen voor het SuperLeague seizoen 2022/2023. Op zaterdag 2 juli zullen de drie verliezende teams nog een promotie/degradatieduel spelen tegen de nummers 9 van de overgangsklassen van dit seizoen. De winnaars van deze wedstrijden spelen in het seizoen 2022/2023 ook in de SuperLeague. Het definitieve schema van de play-offs wordt uiterlijk 16 april, na het sluiten van de inschrijving bekend gemaakt.

Uiteraard zitten er een aantal regels en voorwaarden aan de play-off wedstrijden. Deze zijn hier te vinden. Voor al het overige zal het officiële SuperLeague reglement gelden dat u hier kunt vinden.

Wil je je aanmelden voor de play-offs, vraag dan het inschrijfformulier op door een mail te sturen naar [email protected]. Ook voor eventuele vragen kun je ons via dit mailadres bereiken.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws