Arjan Nielen schrijft het derde SV De Vecht Open op zijn naam Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Arjan Nielen schrijft het derde SV De Vecht Open op zijn naam

Arjan Nielen schrijft het derde SV De Vecht Open op zijn naam

Afgelopen zaterdag 12 januari is het 3e SV De Vecht Open gespeeld in Loenen aan de vecht. Met een mooi aantal van 32 deelnemers werd aan het toernooi begonnen in 8 poules van 4 spelers. Er werd meteen flink getreden. De eerste mooie finish was met 101 van Marcel Snijders. Het opmerkelijkste resultaat in de poules was toch de mooie 170 finish van Michael Hagen die daarmee meteen zijn wedstrijd won en zich voor de winnaarsronde plaatste ten koste van Paul van Melsen. Ook de lokale favorieten Jasper van Schie, Raymond Verhoef en Daniel Timmer plaatsten zich voor de winnaarsronde. Net als oa Mark Lieftink, Arjan Nielen, Marcel Snijders en Dennis van Riet.

Winnaarsronde: Knock-out. In de halve finale won Mark Lieftink met 4-1 van Max Werdler. Mark die in de ronde ervoor met een belangrijke 128 finish Michael Hagen uitschakelde. De andere halve finale ging tussen Arjan Nielen die Marcel Snijder versloeg en Raymond Verhoef die eerder zijn teammaatje Jasper van Schie uitschakelde. Arjan nam tegen Raymond een 3-0 voorsprong en leek een makkelijke overwinning te behalen, Raymond kwam echter terug tot 3-2. Arjan liet het niet verder komen en boekte met een 4-2 overwinning een plaats in de finale. In de finale nam Mark een 3-1 voorsprong. Arjan kwam goed terug middels onder andere een 116 finish en Mark mist daarna een 124 finish op de bull en Arjan maakt 3-3.In de laatste leg gooit Arjan net iets beter en wint dus met 4-3

In de herkansingsronde in de halve finales twee snelle partijen. Paul van Melsen wint met 3-0 van zoon Nick en Eugene Smit wint met 3-0 van Nick van de Pas. In de finale een 2-0 voorsprong voor Eugene met twee snelle checks. Eugene liet het vervolgens liggen op zijn dubbels, Paul profiteerde er goed van en maakte er 2-2 van. In de beslissende leg nam Eugene een kleine voorsprong, maar de dubbels lieten hem in de steek en Paul gooide hem uit en won met 3-2.

Meeste 180-ers zijn gegooid door Michael Hagen en Jerby Carter. Verder waren er nog 180-ers voor Eugene Smit, Ray Verhoef, Frank Groeneveld, Mark Lieftink, Nico van Empel, Donny Siemons, Melvin Fokker en Marcel Snijders. Er waren ook nog mooie finishes voor Eugene Smit 100 en 116, Arjen Nielen 135, Michael hagen naast zijn 170 ook nog een 102, Paul van Melsen 120.

Beste speler van het SV de Vecht Open was Axel van Poppel. Beste Dame Anja Post

Uitslagen winnaarsronde

Kwartfinale:
Michael Hagen - Mark Lieftink 1-3
Jerby Carter - Max Werdler 1-3
Raymond Verhoef - Jasper van Schie 3-2
Marcel Snijders - Arjan Nielen 2-3

Halvefinale:
Mark Lieftink - Max Werdler 4-1
Raymond Verhoef - Arjan Nielen 2-4

Finale Mark Lieftink - Arjan Nielen 3-4

Uitslagen herkansingsronde

Halve finale:
Paul van Melsen - Nick van Melsen 3-0
Eugene Smit - Nick van de Pas 3-0

Finale: Paul van Melsen - Eugene Smit 3-2

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws