Home Nederland Hoofdnieuws Skoda Rapid Spaceback voor 9-darter tijdens Dutch Open Darts 2014‏

Skoda Rapid Spaceback voor 9-darter tijdens Dutch Open Darts 2014‏

Tijdens de Dutch Open Darts 2014 in de Bonte Wever in Assen wint de speler die de eerste 9-darter gooit op het finalepodium een schitterende Skoda Rapid Spaceback! De Dutch Open Darts is een open toernooi dus iedereen maakt kans op deze Broekhuis auto.

De organisatie van de Dutch Open Darts is erg blij met Broekhuis als sponsor en ook met het feit dat zij een auto ter beschikking stellen voor de eerste 9-darter op het podium. Daarnaast zullen er enkele bestickerde auto’s voorafgaande aan het evenement zorgen voor de nodige promotie in Assen en omgeving. “Broekhuis past perfect bij ons evenement en de doelgroep, wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij een verbintenis hebben gesloten met dit autobedrijf,” aldus Paul Engelbertink, marketingcoördinator Dutch Open Darts.

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto’s…! “Onze gedachte past natuurlijk prachtig bij dit gezellige dartsevenement, daarom hebben wij ons verbonden aan dit topsport evenement. Nu maar hopen dat de 9-darter ook daadwerkelijk wordt gegooid zodat we straks de Skoda Rapid Spaceback zien rijden,” aldus Jan Breider, verkoopleider bij Broekhuis.

Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim €30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak; zij reizen af naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend ‘uit’!

De Dutch Open Darts zal plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m 2 februari in de Bonte Wever Assen. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! De inschrijving is inmiddels geopend! Kijk op: www.dutchopendarts.nl

Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter en op Facebook.