Bavaria Open D’n Beer 2018 zet uniek nieuw toernooi op agenda Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bavaria Open D’n Beer 2018 zet uniek nieuw toernooi op agenda

Bavaria Open D’n Beer 2018 zet uniek nieuw toernooi op agenda

Inmiddels is het voor de darters tussen kerst en oud en nieuw een vaste prik geworden: Op 27 en 28 december het Bavaria Open D’n Beer.

Het wordt alweer de 8e editie van het succesvolle toernooi in de gelijknamige locatie D’n Beer te Rosmalen. Verdeeld over 2 dagen zullen darters in de categorieën tac-tics-koppel, koppel, en singels letterlijke gooi doen naar de prijzen. Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars en verliezersronde volgt.

Tac-Tics Koppels nieuw op de agenda
We zijn altijd op zoek naar vernieuwing, daarom introduceert het Bavaria Open D’n Beer dit jaar in de middag van 27 december een tac-tics koppel toernooi! Ook hier wordt er gestart in een poulesysteem waarna een winnaars en verliezersronde volgt.

Winnaars Bavaria Open
In 2011 was Jerry Hendriks de eerste winnaar, in finale won hij van Jeffrey de Graaf. Een jaar later pakte Kim Huybrechts (Be) de titel, Tony West (uk) werd daar tweede. In 2013 pakte Joppe Bakens de winst. Gevolgd door Gino Vos (2014) en Ryan de Vreede (2015). In 2016 was de eerste plaats voor Toon Greebe. En vorig jaar was het de Belg Kim Huybrechts die na 5 jaar zijn titel terug pakte, hij versloeg in de finale landgenoot Brian Raman.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of via [email protected]

Bavaria Open D’n Beer 2018 zet uniek nieuw toernooi op agenda
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws