Bekendmaking Nederlands Jeugdteam voor EK Jeugd is uitgesteld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bekendmaking Nederlands Jeugdteam voor EK Jeugd is uitgesteld

Bekendmaking Nederlands Jeugdteam voor EK Jeugd is uitgesteld

Na afloop van de NDB Ranking in Nijkerk zou het Nederlands Jeugdteam bekend worden gemaakt dat van 19 tot en met 22 juli de Europe Cup Youth 2012 in Antwerpen mag gaan spelen waarbij Nederland maar liefst 3 titels te verdedigen heeft. wist het Nedelands Jeugdteam namelijk 3 gouden, 2 zilveren en 3 bronzen medailles te pakken in Aberdeen, te Schotland.

De Nederlandse jeugdselectie welke op basis van de NDB Ranking 2011 is gevormd bestaat uit Marilou Daamen, Vera Speth, Jeffrey de Zwaan, Quin Wester, Sven Groen en Tim van de Poel. Sindsdien hebben er echter enkele verplaatsingen plaatsgevonden binnen de NDB Rankingstand waardoor het vormen van het jeugdteam op dit moment erg spannend is.

De Technische Staf heeft na afloop van de NDB in Nijkerk bekend gemaakt meer tijd nodig te hebben om het Nederlands Jeugdteam te herzien. In de komende dagen zullen ze nogmaals bij elkaar komen alvorens de invulling van Nederlands Jeugdteam bekend zal worden gemaakt.

Foto: Nederlands Jeugdteam 2011 in Schotland
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws