Home Nederland Hoofdnieuws Belangrijk bericht Texel Darts Trophy: “Inschrijven voor het te laat is”

Belangrijk bericht Texel Darts Trophy: “Inschrijven voor het te laat is”

TexelDT_2013-100
Op 10-11-12 jan. 2014 wordt er voor de 6e keer op vakantiepark De krim te Texel het oergezellige Texel Darts Trophy gehouden. Er kan helaas maar een maximaal aantal spelers deelnemen gezien de beschikbare ruimte voor dartbanen en publiek. Aangezien er reeds heel veel boekingen binnen zijn voor een chalet of bungalow,willen wij als organisatie erop aandringen voor deze mensen die reeds een verblijf geboekt hebben maar nog niet zijn ingeschreven voor het toernooi dit zo snel mogelijk te doen via het inschrijvingsformulier op de site om later teleurstellingen te voorkomen dat men wel een verblijf heeft geboekt maar niet kan deelnemen omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.
 
Er kunnen +/- 256 heren en 64 dames meedoen. Dus snelheid is hierbij aangeraden. Voor meer inlichtingen zie de site: www.texeldartstrophy.nl of mail naar: gerry.walters@skynet.be
 
Nog deze week zullen alle deelnemers die reeds ingeschreven zijn een bevestiging ontvangen en zal de lijst van deelnemers op de site zichtbaar worden.
 
Met vriendelijke sportgroeten,
namens de organisatie
Jan en Gerry