Home Nederland Hoofdnieuws Ben jij ook weer van de partij tijdens het Bousema Open 2013?

Ben jij ook weer van de partij tijdens het Bousema Open 2013?

foto_darten

Inmiddels zijn wij nog zo’n anderhalve maand verwijderd van het dartspektakel van het oosten, maar willen wij u de voortgang niet onthouden. In de eerste dagen nadat de inschrijvingen waren geopend hebben al de nodige darters zich aangemeld. Inmiddels staan er 38 singels en 16 koppels op de inschrijvingslijst te vinden op www.checkoutlochem.nl. Het Bousema open (eerder ook wel Eijkelenkamp- Onstenk open geheten) zal ook dit jaar weer een tweedaags evenement zijn met op zaterdag 12 januari een koppeltoernooi en op zondag 13 januari een singeltoernooi voor heren en dames. Voor een groot aantal darters zal het een weerzien zijn met darters uit het hele land en het buitenland. 

Verder zijn er dit weekend ook nog de finales van de Lakeside, waar de updates natuurlijk ter plaatse gemeld en besproken zullen worden. Wij hopen op zondag na de finales van de singels,  de finale van de Lakeside live te kunnen zien op een groot scherm die op de locatie aanwezig is.

Er zal weer op 20 zeer ruime dartbanen gespeeld gaan worden, afgeschermd door bierbomen van de hoofdsponsor. Op beide dagen is de locatie vanaf 10.30 uur geopend en kan men zich tot 12.30 uur inschrijven, waarna de wedstrijden om 13.00 uur zullen aanvangen. Let wel inschrijven kan alleen op locatie als er nog voldoende ruimte is op de inschrijvingslijst.

Aangezien de inschrijvingen zeer voorspoedig gaan, lijkt het verstandig om een voorinschrijving te doen. Voorinschrijven is mogelijk via www.checkoutlochem.nl of telefonisch bij Richard Scharft op 06-14121135. Voor verdere informatie verwijs ik u graag  naar de bovengenoemde website waar u alles kunt vinden over het Bousema open 2013.

Namens check-out Lochem wens ik u alvast fijne feestdagen, en hoop u te kunnen begroeten in Lochem.
.