Benito van de Pas maakt dubbelslag in café de Valk bij Open Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Benito van de Pas maakt dubbelslag in café de Valk bij Open Dongen

Benito van de Pas maakt dubbelslag in café de Valk bij Open Dongen

Maandag 1 april (2e paasdag) vond voor de 30e keer Open Dongen plaats in Café De Valk. Het single en het koppelkampioenschap werden verspeeld volgens het k.o. systeem met een verliezersronde. Er werd gespeeld om het single, dames en koppelkampioenschap. Verleden jaar ging de titel naar Roger Hellebrand (single), en Djimmy van Mol en Kevin Lens (koppels). Niemand van de regerende kampioenen was aanwezig.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Steven Debrucker en Dimi Cauwenberghs werden Yorick en Alex Swartenbroek finalisten. In de andere halve finale wonnen Benito van de Pas en Wouter Vaes van Dick van Dijk en Justin van Tergouw. In de finale wonnen Benito en Wout met 5-0 en pakte de titel bij de koppels.

Toon van de Pas en Dennis Gijsberts wonnen de finale in de verliezersronde met 4-1 van Peter van Gils en Corné van de Ouweland. De hoogste uitworp goed voor € 20 ging naar Sven van Dun met 142 punten. Steven Debrucker gooide 129 uit en Benito van de Pas 107.

Hierna gingen de singles van start. Benito van de Pas ging naar zijn 2e finale door te winnen van Pierre van Beers, Justin van Tergouw, Dimitri Cauwenberghs en Yorick Swartenbroek. Ook Sven van Dun ging naar de finale door zeges op Nico van der Oest, Mark Bakx, Ad Timmermans en Dick van Dijk. In de finale was Benito duidelijk de sterkste en won met 6-2 het kampioenschap met daaraan verbonden een geldprijs van € 200, Benito pakte hiermee dus de dubbel.

Steven Debrucker won in de finale van de verliezersronde met 4-0 tegen Paul van Beers. Steven Debrucker pakte bij de singles de hoogste uitworp met 146 punten, Yorick Swartenbroek gooide 121 uit, Dennis Gijsbers en Lorenzo Smelger 120, Steven Debrucker had ook nog een 112 finish. In het damestoernooi won Miranda Jacobs met 3-1 in de finale van Angela van Hees. Debbie Gillemot pakte de prijs voor de hoogste uitworp met 104.

In totaal werd er 41 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. Ook hierin was Benito van de Pas beste met 9 stuks. 7x 180 was er voor Sven van Dun, Yorick Swartenbroek en Peter van Gils hadden er 3. 2x 180 werd er genoteerd voor Danny Bosch, Dimitri Cauwenberghs, Paul van Beers, Rudy Minnebag, Dick van Dijk. 9 spelers scoorden 1x 180..

De uitslagen:
WINNAARS SINGLE - WINNAARS KOPPELS -
1. Benito van de Pas € 200 1. Benito van de Pas – Wouter Vaes € 100
2. Sven van Dun € 100 2. Yorick Swartenbroek – Alex Swartenbroek € 70
3. Yorick Swartenbroek € 50 3. Dick van Dijk – Justin van Tergouw € 40
Dick van Dijk € 50 Steven Debrucker – Dimitri Cauwenberghs € 40
5. Mick Hoevenaars 5. Nico van der Oest – Corné van Mastrigt
Dimitri Cauwenberghs Martin Evertse – Ad Timmermans
Ad Timmermans Paul van Beers – Pierre van Beers
Toon van de Pas Jurgen Evers – Rob de Waal
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws