Home Nederland Hoofdnieuws Roncero pakt tweede dagzege Power Event, Fruneaux beste dame

Roncero pakt tweede dagzege Power Event, Fruneaux beste dame

Roncero Brailio cpm2011

Gisteren was het Power Dart Event te gast bij de Vrijbuiter waar de vierde speeldag werd afgewerkt. Ook vandaag waren er weer een flink aantal deelnemers te begroeten uit zowel de directe omgeving (Apeldoorn en Deventer) als uit de regio (Harderwijk en Hilversum) en natuurlijk een delegatie uit het Brabantse land. Nadat de poulefase was gespeeld trakteerde gastheer Tokan Ata de
deelnemers, in het kader van Turkse gastvrijheid, op een koud buffet zodat iedereen even kon bijkomen waarna in de knock-out rondes kon worden bepaald wie de beste spelers van de dag waren.

In de verliezerronde bleken de regionale helden de sterkste en werd de laatste ‘vreemde’ (Willem Mandigers) uitgeschakeld in de halve finale door Paul Geitebeek. Vervolgens verloor hij in de finale van Roberto di Natale die daarmee naast de rankingpunten ook de 1e dagprijs van de verliezerronde meenam. In de winnaarsronde waren Michel van de Horst en Sjef Weber de slachtoffers van eerste ronde, gevolgd door Nico van Os, Deniz Armut, Hermie van Orsouw en Martijn Kleermaker in de volgende ronde.

Uiteindelijk werd de strijd om plaat 3 en 4 gespeeld door de lokale spelers William van Luttikhuizen en Jefrey Bekema en bestond de finale uit een Brabants onderonsje tussen Percy Schuurman en good old Braulio Roncero die in het voordeel van de oude vos werd beslist.

Top 3 winnaarronde: 1. Braulio Roncero, 2. Percy Schuurman en 3. Jefrey Bekema.

Top 3 verliezersronde: 1. Roberto di Natale, 2. Paul Geitebeek en 3. Willem Mandigers.

De volgende speeldag is niet op 25 maart zoals vermeld op de poster, maar op zondag 8 april bij Oranjebar in Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het toernooi is 13.00 uur.
.