Roncero pakt dagzege Power Dart Event, Harmsen is runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Roncero pakt dagzege Power Dart Event, Harmsen is runner-up

Roncero pakt dagzege Power Dart Event, Harmsen is runner-up

Afgelopen zondag was er wederom een goede opkomst tijdens het Power Dart Event dat deze keer werd georganiseerd in de Vrijbuiter te Apeldoorn. Spelers van allerlei allooi hadden hun weg gevonden naar het cafe van Tokan Ata. Hiertoe behoorden internationals zoals Remon Hurrebrink, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp, maar ook ex-internationals zoals Braulio Roncero en Frans Harmsen en niet te vergeten lokale helden zoals William van Luttinkhuizen, Michel van de Horst, Bubba Treore, Vincent Kamphuis en liefhebbers als Roberto di Natale, Bob Verduin en Mamut Hasturk. En er waren een aantal dames met Natasja Bonhof, Anneke Kuiten en Janet van Haaren.

Via het spelen van een poulesysteem konden de spelers zich plaatsen voor respectievelijk een winnaars- en verliezerronde waar een knock-out format werd gespeeld. Tussentijds konden de deelnemers ook nog genieten van het door de gastheer gepresenteerde buffet. De grote verscheidenheid aan spelers maakte dat er nogal wat verrassende uitslagen op het scorebord verschenen en dit leidde weer tot verrassende namen in de verliezersronde zoals Iwan Terschegget, Bobby Biemans en Remon Hurrebrink.

Uiteindelijk werd de finale van de verliezerronde gespeeld tussen Iwan en Remon en deze werd gewonnen door international Remon Hurrebrink. De finale van de
winnaarsronde werd gespeeld door 2 ex-internationals, Frans Harmsen en Braulio Roncero. Deze werd geheel in stijl in de laatste leg beslist in het voordeel van de
Spaanse Nederlander Braulio.

Top 3 winnaarsronde: 1. Braulio Roncero, 2. Frans Harmsen en 3. William van Luttinkhuizen.

Top 3 verliezersronde: 1. Remon Hurrebrink, 2. Iwan Terschegget en 3. Mark Lieftink.

De beste dame was Natasja Bonhof.

De volgende speeldag is aanstaande zondag 13 mei en wordt gespeeld in de Oranjebar in Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het toernooi is 13.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws