Mogelijke breuk Masterdarts pro darts team Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mogelijke breuk Masterdarts pro darts team

Mogelijke breuk Masterdarts pro darts team

Jelle Klaasen heeft geen vertrouwen meer en wil stoppen met Masterdarts. El Matador is jaren lang verbonden aan Masterdarts. Samen met Michael van Gerwen en Vincent van der Voort vormen ze het Masterdarts Pro dartsteam. Het vertrouwen is weg, zonder vertrouwen is er geen basis aldus Klaasen.

Eerder verklaarde de voormalig Lakeside-kampioen al aan SBS6 "Er zijn de afgelopen tijd, van beide kanten, dusdanige fouten gemaakt en afspraken niet nagekomen dat het vertrouwen volledig weg is". Klaasen is verheugd dat van der Valk Hotels en Restaurants het vertrouwen heeft in Klaasen als subsponsor. "Ik hoop een hoofdsponsor te vinden om het PDC circuit af te blijven lopen. Ik sta nu 25e op de Order of Merit en heb het volste vertrouwen in de toekomst," aldus Jelle Klaasen.

Masterdarts verklaarde later vandaag aan Dartfreakz: "Er is een contract tussen Jelle en Masterdarts. Wij hebben nog geen officiele opzegging ontvangen".

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws