Christian Kist één van deelnemer aan dartstoernooi Open Emmen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Christian Kist één van deelnemer aan dartstoernooi Open Emmen

Christian Kist één van deelnemer aan dartstoernooi Open Emmen

Voor het derde jaar op rij wordt het darttoernooi Open Emmen georganiseerd. Het Open Emmen wordt op 15 juni gehouden in de feesttent van buurt- en huurdersvereniging Bargermeer-Meerveld te Emmen. Het deelnemersveld is divers. De vorige edities werden onder andere bezocht door Lakeside deelnemers Jan Dekker, Albertino Essers en door Lakeside winnaar Christian Kist. Christian Kist maakt ook dit jaar onderdeel uit van de mannelijke deelnemers.

Bij de heren kunnen er maximaal 80 deelnemers mee doen en bij de dames zijn dat er 16. De deelnemers maken kans op een van de vele geldprijzen. De winnaar bij de heren wint bijvoorbeeld €300,-. Vorig jaar is het Open Emmen bij de heren gewonnen door Henk Westerhof uit Groningen. Caitlin Stavast uit Assen is al 2 jaar de sterkste bij de dames.

Darters die zich nog niet hebben opgegeven maar dit nog wel graag willen kunnen zich nog Inschrijven. Voorinschrijving is mogelijk tot zondag 10 juni. De betaling van € 7,50 (voorinschrijving, € 10,- in de zaal) dient uiterlijk 13 juni binnen te zijn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.openemmen.nl.

De zaal is open om 19.00 uur en het toernooi zal om 20.00 uur beginnen.

Locatie
Feesttent Buurt- en huurdersvereniging Bargermeer en Meerveld
de Winkelakkers 2
7811 LG Emmen
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws