Co Stompe 'Je moet Van Gerwen geen 500 meter laten rennen' Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Co Stompe 'Je moet Van Gerwen geen 500 meter laten rennen'

Co Stompe 'Je moet Van Gerwen geen 500 meter laten rennen'

In het radio-programma 'De Coen en Sander Show' op 3FM werd vandaag de discussie gevoerd over het discussiepunt, waar ligt de grens van sport en spel. Nu is dat al een eeuwige discussie in de dartswereld en niet geheel onverwacht kwam ook darten aan bod. Hierop werd er telefonisch contact opgenomen met niemand minder dan Co Stompé die zijn opvatting over deze discussie overtuigend wist toe te lichten.

"Darten begint als een hobby, maar wanneer je het na verloop van tijd professioneel beoefend dan wordt het een sport. Ik zie mijzelf dan ook als een sportman, maar niet als een atleet", aldus The Matchstick. Ook Michael van Gerwen kwam nog aan bod. "Van Gerwen heeft op zijn Facebook-pagina staan dat hij een atleet is," aldus Coen Swijnenberg. "Daar staat 'athlete' en dat is simpelweg het Engels woord voor een sporter", vervolgd Stompé. "Michael van Gerwen is een topsporter maar je moet hem geen 500 meter laten rennen".

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws