Home Nederland Hoofdnieuws Co Stompe Jeugdtoernooi “Op naar ‘One Hundred’ jeugddarters”

Co Stompe Jeugdtoernooi “Op naar ‘One Hundred’ jeugddarters”

NDB Nijkerk 2

Over een paar weken is het zover. De tweede editie van Open Co Stompé jeugddarttoernooi zal dan op 15 juli, plaatsvinden. De organisatie is trots om te melden dat er nu al meer deelnemers zijn dan de eerste editie van het jeugdarttoernooi. Vorig jaar deden er 76 darters mee. Op dit moment hebben al 83 deelnemers zich ingeschreven. Ze denken dat ‘one hundred’ deelnemers zeker haalbaar moet zijn. Heb jij je nog niet opgegeven, doe het dan snel op www.dartsbondalmere.nl.

Er kunnen maximaal 128 deelnemers meedoen. Er zijn, net als vorig jaar, drie categorieën, namelijk ‘Aspiranten’ (8 t/m 13 jaar), ‘Junioren’ (14 t/m 17 jaar) en ‘Meisjes’ (8 t/m 17 jaar). De peildatum voor deze categorieën is 1 januari 2012. Het toernooi zal beginnen met poules en vervolgens zijn er winnaars- en verliezersronde. Het toernooi wordt gehouden in restaurant/ zalencomplex ‘Aan Ut Water’ (www.aanutwater.nl) te Lelystad.

Co Stompé is zelf ook aanwezig tijdens het toernooi. Hij heeft natuurlijk enorm veel ervaring op het gebied van darts. Aanwezigen kunnen hem tips & trucs vragen en met hem op de foto. Ook Nederlands bekendste mastercaller, Jacques Nieuwlaat, zal aanwezig zijn. Hij zal de finales callen op de podiumbaan van Nederlandse Dartsbond. Wij zijn ook zeer blij te kunnen melden dat het Nederlandse jeugdteam deelneemt aan het toernooi.

We willen hem niet al te zenuwachtig maken, maar ook de zoon van dartsgrootheid Vincent van der Voort zal meedoen aan het toernooi. Voor Kevin van der Voort is het zijn debuut op een toernooi. Er zijn mooie bekers te winnen en het prijzengeld is ruim € 1.000,-. Genoeg ingrediënten om er weer een mooi toernooi van te maken.

De speelzaal zal om 09.00 uur open gaan, inschrijven kan tot 10.00 uur en het toernooi begint om 10.30 uur. Voor meer informatie kan je kijken op:‘Open Co Stompé jeugdarttoernooi’ op Facebook, jeugddarttoernooi.hyves.nl en www.dartsbondalmere.nl (bij menubalk ‘Jeugd’).
.