Home Nederland Hoofdnieuws Co Stompe promoot het Co Stompe Jeugdtoernooi op de radio

Co Stompe promoot het Co Stompe Jeugdtoernooi op de radio

Co_Stompe_studio

Afgelopen zaterdag was Co Stompe te horen op Radio Lelystad om het jeugdtoernooi dat naar hem vernoemd is te promoten. Na het succes van het initiatief dat vorig jaar werd genomen om een grootschalig jeugdtoernooi op te zetten kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op 15 juli zal er dan ook op een nieuwe locatie de tweede editie van het Open Co Stompe jeugdtoernooi worden gespeeld. 

Uiteraard zal er niet worden afgeweken van Lelystad en de nieuwe locatie is dan ook café/restaurant ‘Aan ut water’. Net als vorig jaar zal er worden gespeeld in de categorieën aspiranten van 8 t/m 13 jaar, junioren 14 t/m 17 jaar en meisjes 8 t/m 17 jaar. De peildatum is hierbij 1 januari 2012 wat betekent dat de leeftijd die je begin van dit jaar had bepaalt tot welke categorie je behoort. 

Voor de nummers 1 t/m 3 van elke categorie zullen er bekerprijzen zijn, voor zowel de winnaars- als verliezersonde. Tevens zullen er mooie prijzen te winnen zijn. Om het radiofragment terug te luisteren waarin Co Stompe dit toernooi promoot verwijzen we je graag naar deze pagina waar je het stuk kunt terugluisteren van 13:00 tot 14:00 uur.
 
Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag door naar de website van de Darts Bond Almere

Dartfreakz.nl steunt dit initiatief en brengt dit toernooi graag onder de aandacht bij de jeugdspelers
.