Cobra wint Rijnmond topper van Helden van 't Hoff Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Cobra wint Rijnmond topper van Helden van 't Hoff

Cobra wint Rijnmond topper van Helden van 't Hoff

Cobra klopt Helden van 't Hoff in titelstrijd rijnmonddarts. Dinsdagavond 5 januari was het zover de kraker van Rijnmonddarts tussen Cobra en Helden van 't Hoff. Voor Cobra begon Nederlandse selectie speler Cor Ernst en voor 't Hoff begon PDC'er Bryan de Hoog. Bryan liet hier niks liggen en Cor kreeg eigenlijk geen kans om in de wedstrijd te komen, 4-1 voor Bryan. De tweede singel ging tussen Dick van Dijk (Cobra) en Frans de Winter ('t Hoff) hier was het Dick die de wedstrijd bepaalde waar Frans niet in zijn spel kwam, 4-1 voor Dick. Dan de derde wedstrijd voor cCbra kwam Alex van Emerloot uit en Jan Karel voor Helden van 't Hoff. Een paar sterke finishes hielpen Jan de partij door en hij won met 4-2. De laatste singel ging tussen Dennis Labee(Cobra) en Freddy de Geus('t Hoff). Dennis kwam 3-1 voor maar moest toezien hoe Freddy zich terug knockte en won met 4-3. Tussenstand 3-1 voor Helden van 't Hoff.

Dan de koppels voor Cobra Dick van Dijk en Mareno Michels die erin kwam voor Alex, terwijl Jan Karel samen met Stevie Moreira antrad die inviel voor Frans. Dick en Mareno wonnen duidelijk met 3-0. Jan en Stevie daarna tegen Cor Ernst en Dennis Labee hier namen Jan en Stevie revanche en wonnen 3-2. Cor en Dennis bleven staan en speelde daarna tegen Bryan de Hoog en Freddy de Geus. Bryan en Freddy begonnen sterk mede door een 135 finish op de bull van Freddy, maar vooral Dennis bleef erg sterk gooien en sleepte er met 3-2 weer een punt uit voor Cobra. Als laatste koppelde Freddy en Bryan tegen Dick en Mareno, weer was het een erg close partij maar Dick en Mareno wonnen met 3-2. Tussenstand 4-4.

Dan de teamronde Helden van 't Hoff was duidelijk aangeslagen door de sterke comeback van Cobra en de teamronde ging dan ook vrij simpel naar Cobra die zo een 5-4 overwinning behaalde.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws