Home Nederland Hoofdnieuws Cor Ernst wil titel van het Open Alblasserwaard terug winnen

Cor Ernst wil titel van het Open Alblasserwaard terug winnen

cor_ernst_2

Op 17 mei 2012, Hemelvaartsdag, wordt alweer de vierde editie van het Open Alblasserwaard georganiseerd. De eerste twee edities kwamen op naam van Cor Ernst. In 2009 versloeg hij Thomas Neilson (Sch) met 5-1 in de finale en in 2010 won Ernst ten koste van Gilbert van der Meijden die hij met 5-1 versloeg in de eindstrijd. Vorig jaar strandde de Rotterdammer bij de laatste 16 waar hij met 4-3 van Kris Boer verloor. Boer verloor bij de laatste 4 op zijn beurt weer van Ron Meulenkamp, maar de uiteindelijke titel ging naar de Belg Kim Huybrechts.

Dit jaar zal Cor Ernst er alles aan doen om de titel terug te veroveren. “De sfeer is er altijd geweldig en daardoor kom ik beter in mijn spel. Ik mocht de beker al tweemaal omhoog houden, maar vorig jaar viel het even niet op zijn plaats voor mij. Maar ik ga er alles aan doen om dit jaar weer op het hoogste podium te staan”. Ernst zal tegenstand krijgen van o.a. Dick van Dijk, Wesley Harms en titelverdediger Kim Huybrechts.

De prijzenpot is een totaal van € 1.500,- met een eerste prijs van maarliefst € 600,-. In dartkroeg Dikke Maatjes te Groot Ammers zal plaats zijn voor 128 darters, zorg dus dat je je op tijd inschrijft. Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl

De wedstrijdleiding zal verzorgd worden door het inmiddels wel bekende SterkDarts. Het toernooi is dan ook onderdeel van de “SterkDarts Tour”.
.