Van Mastrigt wint in kraker van Jan vd Rassel op La Plaza Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van Mastrigt wint in kraker van Jan vd Rassel op La Plaza Masters

Van Mastrigt wint in kraker van Jan vd Rassel op La Plaza Masters

Op zaterdagavond 13 juli ging de nieuwe cyclus van de La Plaza Masters weer van start. Ondanks het warme weer en de vakantieperiode wisten er toch 33 deelnemers de weg naar Stampersgat te vinden, zodat we om 20.00 uur weer aan de poules konden starten. Na de poules waren er al wat verrassingen:

Zo vonden we Mattijs vd Steenhoven, Bram vroegrijk en Hans Moerland in de verliezersronde. Deze mannen horen zeker niet thuis in de verliezersronde. Dit hebben ze ook duidelijk bewezen. Want Hans Moerland stond in de halve Finale en werd daar uitgeschakeld door Bram. Bram Vroegrijk en Mattijs Stonden tegen elkaar in de Finale. Deze werd nipt gewonnen door Mattijs met 4-3.

In de winnaarsronde waren veel nieuwe gezichten te zien: Ed Tilleman, Richard Leijten, Peter Nuis en de broertjes van Peer. Peter Nuis schreef deze avond de hoogste finish op zijn naam met 160. Carlo van Peer en Ed Tilleman strandde in de halve finale. En het waren de oudgediende Corné van Mastrigt en Jan van de Rassel die zich in de finale wisten te spelen. Deze finale ging gelijk op tot 5-5, in de laatste leg na vele gemiste dubbels van beide mannen. Wist Corné van Mastrigt toch nog de partij binnen te halen. Zo kon Corné de eerste La Plaza Masters op zijn naam schrijven.

Laatste 8 (BO7):
Corné van Mastrigt – Arnold van Riet 4-0
Carlo van Peer – Berry van Peer 4-3
Jan vd Rassel – Wilco Vermeulen 4-2
Ed Tilleman – Hilco Suurland 4-1

Halve Finale (BO9):
Corné van Mastrigt – Carlo van Peer 5-0
Jan vd Rassel – Ed Tilleman 5-4

Finale (BO11):
Corné van Mastrigt – Jan vd Rassel 6-5

Alle standen en informatie kunt u verder vinden op www.laplazastampersgat.webs.com
Het volgende toernooi is zaterdag 17 augustus 2013.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws