Home Nederland Hoofdnieuws Danny Schellekens wint voor 2e keer op rij Open Stampersgat

Danny Schellekens wint voor 2e keer op rij Open Stampersgat

Schellekens

Danny Schellekens heeft op 1e paasdag zijn titel van het Open Stampersgat met succes verdedigd. Hij won in een spannende finale met 6-4 van Davy Verkooijen.

Update:
Zondag 31 maart jl. was het voor de derde keer open stampersgat. Deze dag hadden we met de warming up koppel 37 koppels. Dit was gelijk knock out en alleen winnaarsronde. Freddy de Geus / Leen van Welie wisten de finale te bereiken, zo ook Danny Keislair /Wesley van Osch. Maar Freddy / Leen waren met 4-2 te sterk en wonnen het koppeltoernooi.

Na de koppels startte we met de Singles (hoofdtoernooi), deze dag hadden we 84 Singles.  Van de 84 Singles deden er 10 dames mee. Twee dames wisten na de poules de winnaarsronde te bereiken. Zo waren er in de winnaarsronde veel verrassingen. John Antes die uitgeschakeld word door Lydia Suurland. Patrick de Jonge die uitgeschakeld word door Martijn Heijnen. Zo waren er ook vele toppers die strandde bij de laatste 32, bijv. Freddy de Geus, Wilco Vermeulen en Ferry Beijleveld. Maar Danny Schellekens en Davy Verkooijen wisten de finale te bereiken. Maar in de finale Was Danny Schellekens met 6-4 te sterk voor Davy Verkooijen.

Beste dame deze dag was Lydia Suurland, 2e beste Dame was Yessica van Berk. De hoogste Finish was voor Phillip Franke met 161. Na een geslaagd toernooi hebben we ook nog €750,- kunnen doneren aan het goede doel NCFS.

Halve Finale Koppels:
Dennie de Jong / Matthijs vd Steenhoven – Danny Keislair / Wesley van Osch 1-3
Freddy de Geus / Leen van Welie – Patrick de Jonge / Corne van Mastrigt 3-1

Finale Koppels:
Danny Keislair / Wesley van Osch – Freddy de Geus / Leen van Welie 2-4

Laatste 8 Single:
Danny Schellekens – Eduard Tilleman 4-1
Jan van der Rassel – Jacky Lamers 4-2
Ad van Haaren – Davy Verkooijen 0-4
Leen van Welie – Christian Boeren 3-4

Halve Finale:
Danny Schellekens – Jan van der Rassel 5-1
Davy Verkooijen – Christian Boeren 5-2

Finale:
Danny Schellekens – Davy Verkooijen 6-4
.