Dartfreakz Awards 2012 “Nominaties in alle categorieën zijn bekend” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards 2012 “Nominaties in alle categorieën zijn bekend”

Dartfreakz Awards 2012 “Nominaties in alle categorieën zijn bekend”

Na een succesvolle van de Dartfreakz Awards organiseren we ook dit jaar weer de jaarlijkse verkiezing, waarbij het publiek bepaald welke spelers en speelsters uitgeroepen mogen worden tot de beste van het jaar 2012. Op basis van de selectiecriteria, welke onder dit artikel is te vinden, zijn voor deze editie 20 heren, 12 dames, 9 junioren, 5 meisjes en 5 aspiranten genomineerd. Om te bepalen wie mag worden uitgeroepen tot speler of speelster van het jaar 2012, is het vanaf nu mogelijk om jouw stem uit te brengen in de categorieën heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten.

Om ervoor te waken dat bezoekers niet oneindig stemmen uitbrengen wordt er een kleine vergoeding gevraagd van 0,90 euro, waarvoor je in iedere categorie één stem kan uitbrengen en dat komt uit op vijf stemmen in totaal. Middels deze kleine betaling zorgen we ervoor dat de stemming volledig eerlijk gebeurt en tevens komen deze inkomsten voor 100% ten goede aan de website.

Tot en met 19 november is het hier mogelijk te stemmen, waarna de 8 heren, 5 dames, 5 junioren, 3 meisjes en 3 aspiranten met de meeste stemmen zich plaatsen voor de eindverkiezing die in december wordt gehouden.

De volgende namen zijn genomineerd voor de Dartfreakz Awards conform de selectieprocedure, welke is toegevoegd onder dit artikel.

Nominaties:

Heren: Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Michael van Gerwen, Co Stompe, Roland Scholten, Wesley Harms, Jan Dekker, Jeffrey de Graaf, Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Jimmy Hendriks, Christian Kist, Remco van Eijden, Dennis te Kloese, Remon Hurrebrink, Rick Hofstra, Mike Reijngoud, Mike Zuijdwijk, Stef Macare en Jonny Nijs.

Dames: Tamara Schuur, Karin Krappen, Aileen de Graaf, Anca Zijlstra, Carla Molema, Rilana Erades, Sharon Prins, Kristie Struker, Mieke de Jong, Floortje van Zanten, Tamara Brandt en Petra Marcus.

Junioren: Jeffrey de Zwaan, Quin Wester, Mats Gies, Kevin Voornhout, Sven Groen, Tim van de Poel, Davey Monsees, Aaron van Leuven en Mike de Kruijff.

Meisjes: Sharon Jansen, Louise Bunk, Joyce Schuurman, Fenna Bouwman en Annet van Elten.

Aspiranten: Maarten-Dirk Woord, Kevin Doets, Justin van Tergouw, Colin Roelofs en Kenzo Fernandes-Pereira.

BRENG JOUW STEM UIT!


.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws