Home Nederland Hoofdnieuws Dartfreakz Awards “Win een nieuwe Winmau Blade 4 met jouw stem”

Dartfreakz Awards “Win een nieuwe Winmau Blade 4 met jouw stem”

Winmau_Blade_4

Tot 19 november 2012 is het mogelijk om jouw stem te laten horen voor de Dartfreakz Awards door aan te geven wie volgens jou de spelers van het jaar 2012 moeten worden. Iedereen die een stem uitbrengt helpt niet alleen de dartspelers waarop wordt gestemd maar tevens maak je zelf ook kans op een leuke prijs. Onder alle uitgebrachte stemmen zal er namelijk een Winmau Blade 4 worden verloot. Dus wil jij jouw favoriete dartspelers helpen en zelf een gloednieuw dartsbord winnen? Breng dan voor 19 november jouw stem uit. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door 301darts.nl.

Wanneer je een stem uitbrengt dien je in alle 5 de categorieën (heren, dames, jongens, meisjes, aspiranten) jouw favoriete speler te kiezen. Evenals vorig jaar zullen we weer een avond organiseren waarbij topspelers in actie komen en waarbij de winnaars van de Awards zullen worden gehuldigd. 

Inmiddels zijn er al ruim 150 stemmen uitgebracht en is de huidige tussenstand hieronder beschreven.

Heren:
Raymond van Barneveld heeft een inhaalslag gemaakt en is Jonny Nijs voorbij gegaan. Met 26 stemmen gaat Barney nu aan de leiding gevolgd door Christian Kist met 19 stemmen. Op de derde plaats staan Jonny Nijs en Rick Hofstra met ieder 14 stemmen.

Dames:
Bij de dames gaat Aileen de Graaf nog altijd aan kop staat met 25 stemmen. Karin Krappen volgt op de tweede plek met 23 stemmen en op de derde positie vinden we Petra Marcus met 17 stemmen.

Jongens:
Jeffrey de Zwaan gaat nog altijd riant aan de leiding bij de jongens met maar liefst 74 stemmen. Quin Wester volgt met 22 stemmen op grote afstand. Davey Monsees, Mike de Kruijff en Mats Gies bezetten de derde plaats met 10 stemmen.

Meisjes:
Met 83 stemmen heeft Sharon Jansen tot op heden nog altijd de meeste stemmen van alle genomineerden ontvangen. Ze wordt op afstand gevolgd door Joyce Schuurman met 24 stemmen en Annet van Elten met 18 stemmen.

Aspiranten:
Bij de aspiranten heeft Maarten-Dirk Woord een inhaalslag gemaakt en de leiding overgenomen met inmiddels 50 stemmen achter zijn naam. Justin van Tergouw volgt met 40 stemmen en Kevin Doets telt er 24 waarmee hij op de derde positie staat.

Tot en met 19 november 2012 kan men stemmen waarna de 8 heren, 5 dames, 5 junioren, 3 meisjes en 3 aspiranten met de meeste stemmen zich plaatsen voor de eindverkiezing die in december plaatsvindt.

BRENG JOUW STEM UIT!
.