Dartfreakz Awards “Win een Mio-navigatiesysteem met jouw stem" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartfreakz Awards “Win een Mio-navigatiesysteem met jouw stem"

Dartfreakz Awards “Win een Mio-navigatiesysteem met jouw stem"

Sinds begin deze week zijn de eindverkiezingen van start voor de Dartfreakz Awards. Tot en met 31 december kan er worden gestemd op de spelers van het jaar 2011 in de categorieën heren, dames, jongens, meisjes en aspiranten. Onder alle bezoekers die een stem uitbrengen wordt na afloop van de verkiezing een loting gehouden waarbij er een Mio Navigatiesysteem zal worden weggegeven.

Inmiddels zijn er al ruim 100 stemmen uitgebracht en dus nemen we de huidige tussenstand alvast onder de loep. Bij de heren gaat Elmar Schiffmacher aan kop met 31 stemmen, gevolgd door Ronald Brandsen met 25 stemmen en dirk van Duijvenbode met 16 stemmen.

We zien bij de dames Aileen de Graaf aan kop met 32 stemmen, met Petra Marcus net achter haar op 26 stemmen. Ook Francis Hoenselaar is met 21 stemmen nog altijd volop in de race.

Bij de jongens gaat Gino Vos met 45 stemmen riant aan kop. Jimmy Hendriks telt op dit moment 27 stemmen en Tim van den Hoek staat op 14 stemmen.

Kaylee de Priester staat bij de meisjes aan de leiding met 46 stemmen met op de tweede plek Marilou Daamen met 37 stemmen. Met 19 stemmen staat Angelique Maarse op de derde plek.

Bij de aspiranten gaat Lars Fransen met 42 stemmen nipt aan de leiding. Hij voelt de hete adem in de nek van Justin van Tergouw met 39 stemmen en ook Kevin Doets met 21 stemmen is nog in de race voor de titel van het jaar.

Je kunt hier jouw stem uitbrengen om jouw favoriete spelers waarbij je direct de nieuwe huidige tussenstand kunt bekijken.

BRENG JOUW STEM UIT
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws